قابل توجه مراجعین محترم

از تاریخ اول خرداد ماه 1397 جهت رفاه و افزایش میزان رضایتمندی مراجعین، نوبت دهی درمانگاه های صبح و عصر علاوه بر تلفنی و حضوری به صورت اینترنتی نیز امکان پذیر خواهد بود.

مرکز جامع تصویربرداری کودکان

مرکز جامع تصویربرداری کودکان واقع در طبقه همکف ساختمان شماره 2 مرکز طبی کودکان می باشد. در این مرکز خدماتی مشتمل بر انواع رادیوگرافی، فلوروسکوپی، رادیوگرافی های رنگی و سونوگرافی به مراجعین محترم ارائه می شود. همچنین در تیرماه 1396 مرکز تخصصی MRI کودکان توسط وزیر محترم بهداشت جناب آقای دکتر هاشمی افتتاح شد. دستگاه نصب شده در این مرکز فیلیپس 1/5 تسلا مدل  Ingenia می باشد که از کیفیت بسیار بالایی در انجام کار برخوردار است. کلیه ی MRI های روتین و تخصصی مانند MRCP ،MRU ، MRS در این مرکز قابل انجام بوده و در رابطه با کودکانی که به دلیل شرایط سنی و یا مشکلات خاص قادر به پذیرش پوزیشن های خاص و بی حرکت ماندن به مدت طولانی نیستند، انجام MRI با ایجاد شرایط بی هوشی صورت می گیرد. در راستای کاهش استرس و آرامش بیشتر کودکان فضای سالن انتظار و  نیز محیط داخلی بخش با رنگهای روشن و عموما سفید رنگ امیزی شده  است و همچنین این مرکز مجهز به اتاق بازی برای سرگرمی کودکان در مدت زمان انتظار می باشد.

بخش بصورت ۲۴ ساعته و نیز در ایام تعطیل آماده خدمت رسانی به مراجعین محترم می باشد.

تلفن: 61472204-61472202

چهارشنبه 2 خرداد 1397.