مرکز جامع تصویربرداری کودکان

مرکز جامع تصویربرداری کودکان واقع در طبقه همکف ساختمان شماره 2 مرکز طبی کودکان می باشد. در این مرکز خدماتی مشتمل بر انواع رادیوگرافی، فلوروسکوپی، رادیوگرافی های رنگی و سونوگرافی به مراجعین محترم ارائه می شود. همچنین در تیرماه 1396 مرکز تخصصی MRI کودکان توسط وزیر محترم بهداشت جناب آقای دکتر هاشمی افتتاح شد. دستگاه نصب شده در این مرکز فیلیپس 1/5 تسلا مدل  Ingenia می باشد که از کیفیت بسیار بالایی در انجام کار برخوردار است. کلیه ی MRI های روتین و تخصصی مانند MRCP ،MRU ، MRS در این مرکز قابل انجام بوده و در رابطه با کودکانی که به دلیل شرایط سنی و یا مشکلات خاص قادر به پذیرش پوزیشن های خاص و بی حرکت ماندن به مدت طولانی نیستند، انجام MRI با ایجاد شرایط بی هوشی صورت می گیرد. در راستای کاهش استرس و آرامش بیشتر کودکان فضای سالن انتظار و  نیز محیط داخلی بخش با رنگهای روشن و عموما سفید رنگ امیزی شده  است و همچنین این مرکز مجهز به اتاق بازی برای سرگرمی کودکان در مدت زمان انتظار می باشد.

بخش بصورت ۲۴ ساعته و نیز در ایام تعطیل آماده خدمت رسانی به مراجعین محترم می باشد.
نوبت دهی ام آر آی صرفا به صورت حضوری در ساعات اداری انجام می شود.

در صورت نیاز بیمار به انجام MRI با بیهوشی، قبل از دریافت نوبت، روزهای زوج ساعت 13 جهت انجام مشاوره بیهوشی به درمانگاه بیهوشی مراجعه فرمایید. پس از انجام مشاوره بیهوشی برای دریافت نوبت به واحد MRI واقع در طبقه زیر همکف ساختمان شماره 2 مراجعه فرمائید.

تلفن: 61472244-61472202

1. فرایند پذیرش بیماران بستری بخش های ویژه در ام آر آی