واحد تغذیه در یک نگاه :
واحد تغذیه بیمارستان مرکز طبی کودکان در دوحوزه مشاوره تغذیه ومدیریت خدمات غذایی فعالیت دارد .
هدف این واحد ارتقاء کیفیت غذا در بیمارستان و پیگیری برنامه های غذایی بیماران در راستای بھبود وضعیت تغذیه وکاھش سوء تغذیه بیمارستانی می باشد.
وظایف واحد تغذیه
الف) در بخش تخصصی:
بيمارستان مركز طبي كودكان از سال 1386 به عنوان بيمارستان مرجع طرح غربالگري بيماران PKU انتخاب شده و واحد تغذيه انجام مشاوره و رژيم درماني تعداد 172 بيمار را از آن تاريخ تا كنون بر عهده دارد.
فعالیت ها شامل شركت در جلسه كميته تغذيه ، شركت در كميته فني بيمارانPKU ، شركت در درمانگاه PKU روزهاي دوشنبه ، تنظيم برنامه هاي آموزشي جهت بيماران –همراهان و پرسنل و نظارت بر اجراي آن و..
ب)در بخش باليني و رژيم درماني:
مشاوره تغذيه جهت بيماران بستري و سرپايي و برگزاری كلينك تغذيه جهت كليه بيماران با درخواست پزشك معالج .
(قابل ذکر است تعداد مشاوره های انجام شده سالانه به طور متوسط حدود 950 عدد می باشد)
تدوين روزانه رژيم بيماران بستري در بخش در وعده صبحانه ، ناهار و شام
تدوین پمفلت های آموزشی در رابطه با تغذیه در بیماری های مختلف
ج) در بخش مديريت و كنترل كيفيت مواد غذايي :
مدیریت و نظارت مستقیم بر تهیه ، انبار و آماده سازی مواد اولیه غذایی .
نظارت بر نحوه نگه داری مواد غذایی بر طبق اصول بهداشتي
نظارت بر طبخ، توزیع و رعايت اصول بهداشتي و ايمني در تهيه و توزيع غذا در بيمارستان غذا جهت کلیه پرسنل ، بیماران ، همراهان و همایشها و کنترل استانداردهای مورد تایید وزارت بهداشت.
برگزاري جلسات آموزشي جهت آموزش نحوه سرو غذاهاي رژيمي به پرسنل آشپزخانه.
قابل ذکر است تعداد وعده های صبحانه ، ناهار و شام توزیع شده سالانه به طور متوسط حدود 796000 می باشد.
پرسنل واحد تغذیه
رئيس واحد تغذيه و كارشناس رژيم درماني:
مونا زنده دل
کارشناسان تغذیه:
مرضیه دوستی مهاجر
سمیه علیزاده اقبالی
برای دریافت فایل مورد نظر بر روی آن کلیک کنید
فرایند مشاوره تغذیه بیماران بستری