واحد همایش ها

این واحد در اردیبهشت سال ۱۳۵۴ کنگره ای دو روزه با ۲۶ سخنرانی در سالن کنفرانس ساختمان کانسر بیمارستان هزار تختخوابی برگزار شد که ریاست آن را دکتر رضا معظمی به عهده داشت و دبیر آن دکتر داریوش سامی بود. در آذر ماه ۱۳۶۴ اولین کنگره آموزشی بیماریهای کودکان دانشگاه تهران در سالن کنفرانس بیمارستان دکتر شریعتی برگزار شد.

کنگره دوم در سال ۱۳۶۹ با تبدیل طول آن به ۶ روز تشکیل شد و این جریان با دعوت از سخنرانان خارجی در سالهای بعد نیز بدون وقفه ادامه یافت  و هم اکنون در شرف برگزاری بیست و پنجمین همایش بین المللی بیماریهای کودکان در بیمارستان مرکز طبی کودکان می باشیم.

امسال بیست و چهارمین همایش سالانه بین المللی بیماریهای کودکان  در سال ۱۳۹۱ طبق روال هر ساله توسط گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران برای اولین بار در مرکزطبی کودکان برگزار ­گردید. این کنگره از سال ۱۳۶۴ تا کنون همه ساله با حضور بیش از ۱۵۰۰ شرکت کننده از ایران و سایر کشورهای جهان برگزار گردیده است. همچنین این کنگره از سال ۱۳۸۲  فرصتی جهت تبادل تجربیات گروه پرستاران در کنار پزشکان را فراهم آورده است، لذا از آن سال همایش در دو بخش پزشکی و پرستاری برگزار می­گردد. علاوه بر این، از سال ۱۳۸۸ بخش محققین جوان نیز به سایر بخشهای همایش افزوده گردید تا فرصتی برای پژوهشگران جوان، دستیاران و دانشجویان فراهم آورد تا بتوانند نتایج تحقیقات خود را در سالن جداگانه ای در همایش ارائه نمایند.

خوشبختانه استقبال روزافزون از این کنگره در سالهای اخیر چه به عنوان شرکت کننده و چه به عنوان ارائه دهنده مقاله (بصورت سخنرانی و یا پوستر) موجب گردیده است تا برنامه­های مختلف علمی بطور هم­زمان در چند سالن و در دو بخش صبح و بعدازظهر و طی پنج روز برگزار گردد، لذا شرکت کنندگان می­توانند با توجه به رشته تخصصی و علاقه بالینی خود در هریک از برنامه­ها حضور یابند. مضافا اینكه بخشهای محققین جوان و ارائه پوستر نیز از بخشهای بسیار موفق و پربار همایش در سالهای گذشته محسوب می شوند.

این کنگره علاوه بر دست آوردهای علمی آن، فرصتی برای دیدار و تبادل افكار با همکاران رشته­ های فوق تخصصی مختلف طب کودکان از ایران و سایر كشورهای جهان و سایر همکاران را فراهم می­آورد، ضمن آنکه آشنائی با تجهیزات نوین پزشکی و فرآورده­های داروئی جدید از ره­آوردهای دیگر این همایش می­باشد.

آخرین به روزرسانی فروردین 96

دوشنبه 27 آذر 1396.