• اولین جشنواره پژوهشی بیمارستان مرکز طبی کودکان
  • بیمارستان مرکز طبی کودکان: هفت روز هفته، 24 ساعته در تمام ایام سال در خدمت کودکان بیمار
  • رسالت بیمارستان: ارائه خدمات تشخیصی، درمانی، آموزشی و پژوهشی با بهترین کیفیت بر مبنای اخلاق و رعایت اصول ایمنی به کودکان در کشور
  • بیمارستان مرکز طبی کودکان (1395-1347): 48 سال خدمت به کودکان بیمار

کتابخانه

واحد کتابخانه مرکز طبی کودکان در سال ۱۳۴۷ افتتاح شد. مکان قبلی آن جنب سالن کنفرانس دکتر قریب بود و در سال ۱۳۶۸ به محل فعلی که مساحت آن بزرگتر و حدود ۲۲۰ مترمربع است انتقال یافت. سالن مطالعه آن برای ۷۵ نفر ظرفیت دارد. این مرکز در حال حاضر دارای یک مسئول کتابخانه، دو کتابدار و یک پرسنل غیر کتابدار است.

مناسب بودن محل جغرافیایی این بیمارستان و نزدیکی آن با دانشکده پزشکی باعث شده که این کتابخانه پذیرای افراد خارج از این مرکز نیز باشد که استفاده از منابع کتابخانه طبق آیین نامه مدون کتابخانه صورت می گیرد.

همسو شدن با آموزش و پژوهش بیمارستان به عنوان قطب علمی اطفال کشور با فراهم آوردن منابع جدید، جلب رضایت مراجعین با انجام درست و سریع درخواست آنها، ارتقا آگاهی پرسنل در جهت پاسخگویی بهتر در زمان کوتاهتر و ایجاد محیطی آرام و مناسب جهت مطالعه از جمله استراتژی کتابخانه بیمارستان محسوب می شود.

این مرکز دارای 4027 کتب لاتین پزشکی، 2856 کتب فارسی پزشکی و حدود 160 جلد کتاب غیر پزشکی (رمان، تاریخی، مذهبی، روانشناسی و...) است. همچنین 1400 جلد پایان نامه و 674 CD در این مرکز در اختیار کاربران قرار دارد.

همچنین مجلات پزشکی تا سال 1990 میلادی به صورت چاپی با 254 عنوان لاتین و 254 عنوان فارسی که قدمت برخی از آنها به سال 1954 می رسد، در کتابخانه به صورت آرشیو قابل دسترسی است. هم اکنون مجلات تحت 5000 عنوان از طریق سایت اصلی دانشگاه که دارای بانکهای اطلاعاتی معتبر است از همین مرکز قابل دسترس و استفاده است.

ساعت کتابخانه در طول هفته روزهای زوج 07:30 الی 19 و در روزهای فرد 07:30 الی 17 و در ایام تعطیل هم کتابخانه تعطیل می باشد.

برای دریافت هر فایل بر روی آن کلیک کنید

فرایند امانت منابع