مرکز توسعه تحقیقات باليني مرکز طبی کودکان

مرکز توسعه تحقیقات باليني مرکز طبی کودکان در سال 1384  با هدف حمايت از پژوهشگران، افزايش سطح پژوهشي و بستر سازي براي بروز نتايج پژوهشي در بيمارستان راه اندازي شده است. اين مرکز درحال حاضر در  فضایی حدود 40 متر مربع و با دسترسي به منابع اطلاعاتي پايه و روز آمد در جهت  ارتقاء توانمندي هاي پژوهشي اعضاء هيات علمي، دستياران، کارورزان، دانشجويان و ساير پژوهشگران فعالیت می نماید.

اهداف مرکز توسعه تحقیقات بالينی مرکز طبی کودکان

اهداف این مرکزفراهم نمودن دانش ،مهارت وتسهيلات لازم براي انجام و توسعه پژوهش و ارتقاء خدمات پژوهشي براي گروههاي مختلف شامل اساتيد،دستياران ،کارورزان و دانشجويان مي باشد .

دراين مرکز خدمات زير به فراگیران رشته های مختلف علوم پزشکی و پیراپزشکی و نیز اعضا محترم هیات علمی   ارائه ميگردد:

الف)جستجوي الکترونيکي : این مرکز با در اختیار داشتن 3 خط اینترنت و دسترسی به بانكهاي اطلاعاتي ( PubMed و Ovid  و ساير بانکهاي موجود در سايت کتابخانه دانشگاه علوم پزشکي تهران)و نیز دسترسي مناسب به مجلات داخلي و خارجي چاپی و الکترونیکی محیط مناسبی را جهت محققین فراهم آورده است.

ب) راهنمایی و مشاوره  در جهت تدوین و نیز تایید متدولوژی طرحهاي پژوهشي و پايان نامه ها

در این مرکز ارائه مشاوره های اپيدميولوژي و متدولوژي، مشاوره آماري و آناليز داده ها و نهایتا تایید متدولوژی طرحهاي پژوهشي و پايان نامه ها انجام می شود.

ج) برگزاري کارگاههاي علمی مختلف پيرامون روش مطالعه،نوشتن مقالات،داوری مقالات، جستجوي الکترونيکي متون و...درجهت بالا بردن توان علمی وعملی درانجام پژوهش در امورپزشکی

ه)امور کامپیوتری شامل (پرینت)

برنامه کارگاههای پژوهشی

برای مشاهده کارگاه های برگزار شده بر روی آیکون زیر کلیک کنید