• بیمارستان مرکز طبی کودکان: هفت روز هفته، 24 ساعته در تمام ایام سال در خدمت کودکان بیمار
  • بیمارستان مرکز طبی کودکان (1395-1347): 48 سال خدمت به کودکان بیمار
  • رسالت بیمارستان: ارائه خدمات تشخیصی، درمانی، آموزشی و پژوهشی با بهترین کیفیت بر مبنای اخلاق و رعایت اصول ایمنی به کودکان در کشور

مرکز توسعه پژوهش های باليني مرکز طبی کودکان

مرکز توسعه پژوهش باليني مرکز طبی کودکان در سال 1384  با هدف حمايت از پژوهشگران، افزايش سطح پژوهشي و بستر سازي براي بروز نتايج پژوهشي در بيمارستان راه اندازي شده است. اين مرکز درحال حاضر در  فضایی حدود 60 متر مربع و با دسترسي به منابع اطلاعاتي پايه و روز آمد در جهت  ارتقاء توانمندي هاي پژوهشي اعضاء هيات علمي، دستياران، کارورزان، دانشجويان و ساير پژوهشگران فعالیت می نماید.

اهداف مرکز توسعه پژوهش های بالينی مرکز طبی کودکان

اهداف این مرکزفراهم نمودن دانش ،مهارت وتسهيلات لازم براي انجام و توسعه پژوهش و ارتقاء خدمات پژوهشي براي گروههاي مختلف شامل اساتيد،دستياران ،کارورزان و دانشجويان مي باشد .

دراين مرکز خدمات زير به کارورزان،دستیاران و اساتید محترم ارائه ميگردد:

الف)جستجوي الکترونيکي : این مرکز با در اختیار داشتن 5 خط اینترنت و دسترسی به بانكهاي اطلاعاتي ( PubMed و Ovid  و ساير بانکهاي موجود در سايت کتابخانه دانشگاه علوم پزشکي تهران)و نیز دسترسي مناسب به مجلات داخلي و خارجي چاپی و الکترونیکی محیط مناسبی را جهت محققین فراهم آورده است.

ب) راهنمایی و مشاوره  در جهت تدوین و نیز تایید متدولوژی طرحهاي پژوهشي و پايان نامه ها

در این مرکز ارائه مشاوره های اپيدميولوژي و متدولوژي، مشاوره آماري و اناليز داده ها و نهایتا تایید متدولوژی طرحهاي پژوهشي و پايان نامه ها انجام می شود.

ج) برگزاري کارگاههاي علمی مختلف پيرامون روش مطالعه،نوشتن مقالات،داوری مقالات، جستجوي الکترونيکي متون و...درجهت بالا بردن توان علمی وعملی درانجام پژوهش در امورپزشکی

د)ويرايش مقالات به زبان انگليسي (اخیرا)

ه)امور کامپیوتری شامل (پرینت ، اسکن )

برنامه کارگاههای پژوهشی

مرکز طبی کودکان قطب علمی اطفال کشور در زمستان 1392

برگزار کننده " مرکز توسعه پژوهش های بالینی مرکز طبی کودکان "

جلسه آموزشی " ثبت پروپوزال در پژوهشیار" ، آموزش Word  و آموزش مقدماتی Excel در مرکز توسعه پژوهش  برگزار می شود .علاقه مندان در صورت تمایل جهت ثبت نام  به  مرکز توسعه پژوهش ("سایت کامپیوتر کتابخانه" خانم کیانمهر ) مراجعه و یا با شماره داخلی 2097 تماس حاصل فرمائید.

برای مشاهده کارگاه های برگزار شده بر روی آیکون زیر کلیک کنید

کارگاه های بهار 1392