• بیمارستان مرکز طبی کودکان: هفت روز هفته، 24 ساعته در تمام ایام سال در خدمت کودکان بیمار
  • بیمارستان مرکز طبی کودکان (1395-1347): 48 سال خدمت به کودکان بیمار
  • رسالت بیمارستان: ارائه خدمات تشخیصی، درمانی، آموزشی و پژوهشی با بهترین کیفیت بر مبنای اخلاق و رعایت اصول ایمنی به کودکان در کشور

امسال بیست و نهمین همایش سالانه بين المللی بيماريهای کودکان طبق روال هر ساله توسط گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می­گردد. اين کنگره از سال 1364 تا کنون همه ساله با حضور بيش از 1500 شرکت کننده از ايران و سایر کشورهای جهان برگزار گردیده است. همچنين این کنگره از سال 1382  فرصتی جهت تبادل تجربيات گروه پرستاران در کنار پزشکان را فراهم آورده است، لذا از آن سال همايش در دو بخش پزشکی و پرستاری برگزار می­گردد. علاوه بر اين، از سال 1388 بخش محققین جوان نيز به سایر بخشهای همایش افزوده گردید تا فرصتی برای پژوهشگران جوان، دستیاران و دانشجویان فراهم آورد تا بتوانند نتایج تحقیقات خود را در سالن جداگانه ای در همایش ارائه نمایند.

خوشبختانه استقبال روزافزون از اين کنگره در سالهای اخیر چه به عنوان شرکت کننده و چه به عنوان ارائه دهنده مقاله (بصورت سخنراني و یا پوستر) موجب گردیده است تا برنامه­های مختلف علمی بطور همزمان در چند سالن و در دو بخش صبح و بعدازظهر و طی پنج روز برگزار گردد، لذا شرکت کنندگان می­توانند با توجه به رشته تخصصی و علاقه بالينی خود در هريک از برنامه­ها حضور یابند. مضافا اينكه بخشهای محققین جوان و ارائه پوستر نیز از بخشهای بسیار موفق و پربار همایش در سالهاي گذشته محسوب می شوند.

اين کنگره علاوه بر دست آوردهای علمی آن، فرصتی برای ديدار و تبادل افكار با همکاران رشته ­های فوق تخصصی مختلف طب کودکان از ايران و ساير كشورهاي جهان و سایر همکاران را فراهم می­آورد، ضمن آنکه آشنائی با تجهيزات نوین پزشکی و فرآورده­های داروئی جديد از ره­آوردهای ديگر اين همايش می­باشد.

اين همايش دارای 20 امتياز بازآموزی برای شرکت کنندگان و 3 امتیاز باز آموزی برای ارائه دهندگان مقالات (بصورت سخنرانی و یا پوستر) می­باشد.

همایش بین المللی بیماری های کودکان

همایش سراسری پرستاری کودکان