کانون دانش آموختگان مرکز طبی کودکان

دانش آموختگان مرکز طبی کودکان، افتخارات و سرمایه های آن به شمار می روند و ارتباط مستمرایند و با یکدیگر میتواند منشا آثار و برکات فراوانی باشد.

کانون دانش آموختگان مرکز طبی کودکان با هدف حفظ و توسعه ارتباط و تعلل دانش آموختگان مقاطع تخصصی/ فوق تخصصی با یکدیگر و مرکز تشکیل شده است. برگزاری همایش سالیانه دانش آموختگان، بسترسازی امکان مشارکت فارغ التحصیلان در بحثهای علمی مرکز با تمرکز بر وبسایت کانون و تالار گفتگو، اطلاع رسانی اخبار و برنامه های مرکز، اطلاع رسانی به جامعه در مورد نحوه دسترسی به خدمات دانش آموختگان این مرکز به تفکیک شهر و استان و از جمله برنامه هایی هستند که برای تحقق این اهداف مد نظر قرار دارند. مطمئنا عضویت حداکثری دانش آموختگان مرکز طبی کودکان در این کانون، امکان تحقق سریعتر و بهتر اهداف متعالی فوق را فراهم می سازند و این امر جز با مشارکت شما همکاران محترم محقق نخواهد شد.

برای عضویت در این کانون، پس از تکمیل فرم عضویت (در صفحه وب سایت مرکز طبی کودکان به نشانی chmc.tums.ac.ir)، آنرا به نشانی ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید  ارسال فرمایید. نکته لازم به ذکر اینکه معرفی هم ورودیها در فرم عضویت به تکمیل شدن بانک اطلاعات کانون و عضویت اکثر فارغ التحصیلان کمک شایانی خواهد نمود.

لازم به ذکر است:

دانش آموختگان مقاطع تخصصی و فوق تخصصی مرکز طبی کودکان به عنوان قطب علمی اطفال کشور، مفاخرو سرمایه های معنوی آن به شمار می روند. تداوم و تقویت ارتباط دانش آموختگان با یکدیگر و نیز با مرکز طبی کودکان دارای آثار و برکات فراوانی برای دانش آموختگان مرکز طبی کودکان، کودکان بیمار و حوزه سلامت کودکان کشور خواهد بود. کانون دانش آموختگان مرکز طبی کودکان با این نگاه، در شرف شکل گیری است.

اهداف

1-    برقراری، حفظ و تقویت ارتباط دانش آموختگان مقاطع تخصصی و فوق تخصصی با یکدیگر

2-    حفظ و توسعه تعامل دو جانبه دانش آموختگان با مرکز طبی کودکان

3-    جلب مشارکت همه جانبه دانش آموختگان برای ارتقاء مرکز طبی کودکان و کمک به حل مشکلات در ابعاد مختلف

4-    امکان مشارکت مجازی دانش آموختگان در بحث و تبادل نظرهای علمی مرکز طبی کودکان (بیماران مشکل، جالب، ...)

برنامه ها

1-    فراهم سازی امکان عضویت اکثریت دانش آموختگان مقاطع تخصصی و فوق تخصصی در کانون در وهله اول

2-    راه اندازی وب سایت کانون به عنوان بستر اصلی ارتباط دانش آموختگان با هم و با مرکز طبی کودکان (وب سایت به زودی در آینده نزدیک راه اندازی می شود و محتوای آن شامل اطلاعات همه دانش آموختگان مرکز، معرفی پیشکسوتان و مفاخر، آلبوم عکس، تالار گفتگوی عمومی و تالار بحث درباره بیماران جالب، مشکل یا آموزشی، اخبار مرکز،... خواهد بود)

3-    برگزاری همایش سالیانه دانش آموختگان در مرکز طبی کودکان با هدف تجدید دیدار دانش آموختگان با یکدیگر و مرکز، هماهنگی سایر برنامه و ...

4-    زمینه سازی و امکان جستجوی پزشکان فارغ التحصیل مرکز طبی کودکان بر حسب توزیع جغرافیایی (کشور، استان و شهر محل فعالیت) برای بیماران و جامعه و تاکید بر (( دانش آموختگی مرکز طبی کودکان به عنوان برند برتر در حوزه طب کودکان)) وبا محوریت این جمله مرحوم دکتر سیادتی که: در هر جای ایران که در حوزه طب اطفال چراغی روشن است حتما دنبال یک نفر فارغ التحصیل مرکز طبی کودکان بگردید.}

5-    یافتن و معرفی فرصتهای شغلی- علمی، اجتماعی و .... در حوزه طب اطفال

نحوه عضویت

1-    پرکردن فرم عضویت کانون در طی برگزاری کنگره کودکان

2-    مراجعه به لینک فرم عضویت در سایت مرکز (chmc.tums.ac.ir).

فرم عضویت

چهارشنبه 26 مهر 1396.