پیام رئیس:

مرکز طبی کودکان به عنوان قطب علمی طب کودکان کشور و جامع ترین مرکز آموزشی، درمانی، پژوهشی مرتبط با بیماریهای کودکان کشور فعالیت خود را از سال 1347 با همت دکتر حسن اهری و دکتر محمد قریب آغاز نموده است. در این مرکز آموزش فراگیران رشته تخصصی بیماریهای کودکان در تمامی رشته های فوق تخصصی و فلوشیپ های مرتبط در زمینه های داخلی و جراحی کودکان صورت می گیرد.طی نیم قرن فعالیت، خانواده بزرگ مرکز طبی کودکان با تربیت نیروهای متعهد و متخصص تلاش خود را جهت اعطای دانش طب کودکان و جراحی های مربوط در کشور انجام داده است.کاهش آلام کودکان معصوم و همچنین پذیرش بیماران صعب العلاج کشور از الطاف الهی و افتخارات این مرکز مرجع می باشد.همایش بین المللی بیماریهای کودکان از بیست و هشت سال قبل به صورت سالیانه و منظم در این مرکز برگزار شده و از سال 1382 تاکنون همایش گروه پرستاری و از سال 1388 بخش محقیقن جوان هم همزمان با این کنگره برگزار می شود.مجله معتبر بیماریهای کودکان ایران که در بانک اطلاعاتی Iranian journal of pediatrics , ISI و سایر بانکهای ا طلاعاتی نمایه می شود از سال 1364 منتشر می شود.
این مرکز با پشتوانه نیروی انسانی شامل اعضای هیئت علمی، دستیاران تخصصی و فوق تخصصی گروه های پرستاری، پیراپزشکی، اداری، فنی، خدماتی در تلاش است بهترین و به روز ترین خدمات پزشکی را توام با رعایت اصول اخلاق و رفتار حرفه ای ارائه نموده و استانداردهای آموزشی را جهت فراگیران فراهم نماید.

دکتررضا شروین بدو
رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان

پیام مدیر:

افتخار بزرگی است که به یاری پروردگار و به دنبال تلاش بی وقفه همکاران، بیمارستان مرکز طبی کودکان به عنوان قطب علمی اطفال کشور، خدمتگذار کودکان بیمار در سراسر کشور می باشد. ارائه مراقبت های شما به محض ورودتان به بیمارستان آغاز خواهد شد و طرح بهبودی شما پیامدی از یک رابطه مداوم با تیم درمانی تان خواهد بود و بسیار مهم است که شما نیز در این مرحله بهبودی خود، با ما همکاری فعالانه داشته باشید تا به بهترین مراقبت ممکن دست یابید.

حال که خداوند توفیق خدمت در این جایگاه را بر من ارزانی داشته، ضمن مباهات بر این اعتماد وظیفه خویش می دانم تا با تلاش و تکیه بر کار گروهی و همچنین با رعایت دقیق برنامه استراتژيک در راستاي رسيدن به اهداف عالی اعتباربخشي و نظام بهبود کيفيت که بالا بردن سطح ارتقاء کيفي و ايمني خدمات باليني و رضايتمندي بيماران، مراجعين و همکاران مي باشد گام بردارم.

دکتر بهرام نیک منش
مدیر بیمارستان مرکز طبی کودکان