پیام رئیس:

مرکز طبی کودکان به عنوان قطب علمی طب کودکان کشور و جامع ترین مرکز آموزشی، درمانی، پژوهشی مرتبط با بیماریهای کودکان کشور فعالیت خود را از سال 1347 با همت دکتر حسن اهری و دکتر محمد قریب آغاز نموده است. در این مرکز آموزش فراگیران رشته تخصصی بیماریهای کودکان در تمامی رشته های فوق تخصصی و فلوشیپ های مرتبط در زمینه های داخلی و جراحی کودکان صورت می گیرد.طی نیم قرن فعالیت، خانواده بزرگ مرکز طبی کودکان با تربیت نیروهای متعهد و متخصص تلاش خود را جهت اعطای دانش طب کودکان و جراحی های مربوط در کشور انجام داده است.کاهش آلام کودکان معصوم و همچنین پذیرش بیماران صعب العلاج کشور از الطاف الهی و افتخارات این مرکز مرجع می باشد.همایش بین المللی بیماریهای کودکان از بیست و هشت سال قبل به صورت سالیانه و منظم در این مرکز برگزار شده و از سال 1382 تاکنون همایش گروه پرستاری و از سال 1388 بخش محقیقن جوان هم همزمان با این کنگره برگزار می شود.مجله معتبر بیماریهای کودکان ایران که در بانک اطلاعاتی Iranian journal of pediatrics , ISI و سایر بانکهای ا طلاعاتی نمایه می شود از سال 1364 منتشر می شود.
این مرکز با پشتوانه نیروی انسانی شامل اعضای هیئت علمی، دستیاران تخصصی و فوق تخصصی گروه های پرستاری، پیراپزشکی، اداری، فنی، خدماتی در تلاش است بهترین و به روز ترین خدمات پزشکی را توام با رعایت اصول اخلاق و رفتار حرفه ای ارائه نموده و استانداردهای آموزشی را جهت فراگیران فراهم نماید.

دکتررضا شروین بدو
رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان

پیام مدیر:

خدمت در دانشگاهی که که ریشه در دارالفنون دارد و خدمت در "مریض خانه" ای که مولود عشق اساتید بنام این دانشگاه بوده است، افتخاری است که شعف آن قابل کتمان نیست.
مرکز طبی کودکان به عنوان مرجع بی بدیل طب کودکان کشور و مورد وثوق مجامع علمی معتبر جهان، با حرکت در مرزهای دانش همواره مورد اقبال نخبگان حوزه طب کودکان بوده است.
برآنیم با همدلی خالصانه، همکاری صمیمانه و کوشش شبانه روزی ضمن حفظ جایگاه رفیع این قطب درمانی، آموزشی و پژوهشی؛ قدمی هرچند کوچک در ترفیع این جایگاه شایسته برداریم و در پناه یزدان پاک امانت دار خوبی باشیم.

دکتر کاظم رهنما
مدیر بیمارستان مرکز طبی کودکان