• بیمارستان مرکز طبی کودکان: هفت روز هفته، 24 ساعته در تمام ایام سال در خدمت کودکان بیمار
  • بیمارستان مرکز طبی کودکان (1395-1347): 48 سال خدمت به کودکان بیمار
  • رسالت بیمارستان: ارائه خدمات تشخیصی، درمانی، آموزشی و پژوهشی با بهترین کیفیت بر مبنای اخلاق و رعایت اصول ایمنی به کودکان در کشور

بسمه تعالی

مرکز طبی کودکان به عنوان قطب علمی طب کودکان کشور و جامع ترین مرکز آموزشی، درمانی، پژوهشی مرتبط با بیماریهای کودکان کشور فعالیت خود را از سال 1347 با همت دکتر حسن اهری و دکتر محمد قریب آغاز نموده است.

در این مرکز آموزش فراگیران رشته تخصصی بیماریهای کودکان در تمامی رشته های فوق تخصصی و فلوشیپ های مرتبط در زمینه های داخلی و جراحی کودکان صورت می گیرد.طی نیم قرن فعالیت، خانواده بزرگ مرکز طبی کودکان با تربیت نیروهای متعهد و متخصص تلاش خود را جهت اعطای دانش طب کودکان و جراحی های مربوط در کشور انجام داده است.کاهش آلام کودکان معصوم و همچنین پذیرش بیماران صعب العلاج کشور از الطاف الهی و افتخارات این مرکز مرجع می باشد.همایش بین المللی بیماریهای کودکان از بیست و هشت سال قبل به صورت سالیانه و منظم در این مرکز برگزار شده و از سال 1382 تاکنون همایش گروه پرستاری و از سال 1388 بخش محقیقن جوان هم همزمان با این کنگره برگزار می شود.مجله معتبر بیماریهای کودکان ایران که در بانک اطلاعاتی Iranian journal of pediatrics , ISI و سایر بانکهای ا طلاعاتی نمایه می شود از سال 1364 منتشر می شود.

این مرکز با پشتوانه نیروی انسانی شامل اعضای هیئت علمی، دستیاران تخصصی و فوق تخصصی گروه های پرستاری، پیراپزشکی، اداری، فنی، خدماتی در تلاش است بهترین و به روز ترین خدمات پزشکی را توام با رعایت اصول اخلاق و رفتار حرفه ای ارائه نموده و استانداردهای آموزشی را جهت فراگیران فراهم نماید.

دکتررضا شروین بدو

رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان

از اینکه در خانواده بزرگ مرکز طبی کودکان و در راستای ارائه خدمات صادقانه و مطلوب کودکان این مرزو بوم با کارکنان این مرکز همراه شدم از صمیم قلب خوشحالم.

بی شک این مرکز به عنوان قطب درمانی بیماریهای کودکان جزء معتبرترین مرکز درمانی کشور به شمار می رود که همه روزه پذیرای عده کثیری از مراجعین از اقصی نقاط کشور می باشد و به همین دلیل می بایست تلاش نمود تا در کنار بهره مندی از رشد علمی مرکز به رشد و توسعه خدمات و تجهیزات نیز توجه نمود تا زمینه ارتقای همه جانبه بیمارستان فراهم شده و ما نیز بتوانیم سهم کوچکی برای نیل به اهداف سازمانی خود داشته باشیم.

به امید آنکه با ایجاد روحیه همکاری و تغییر در روشها و نگرشهای فردی راه رسیدن به رشد و توسعه مرکز تسریع شود.

دکترمسعود میرمعینی

مدیر بیمارستان مرکز طبی کودکان