• بیمارستان مرکز طبی کودکان: هفت روز هفته، 24 ساعته در تمام ایام سال در خدمت کودکان بیمار
  • بیمارستان مرکز طبی کودکان (1395-1347): 48 سال خدمت به کودکان بیمار
  • رسالت بیمارستان: ارائه خدمات تشخیصی، درمانی، آموزشی و پژوهشی با بهترین کیفیت بر مبنای اخلاق و رعایت اصول ایمنی به کودکان در کشور

گالری تصاویر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، مراسم تقدیر از تیم کنترل عفونت بیمارستان در راستای کسب رتبه اول در زمینه کنترل عفونت بیمارستانی در بین بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی تهران روز یکشنبه 27 فروردین 1396 در سالن دکتر قریب برگزار شد. در این مراسم ابتدا دکتر بدو رئیس بیمارستان، ضمن تبریک کسب این رتبه به همکاران از زحمات دکتر ممیشی رئیس کمیته کنترل عفونت و هادی پور سوپروایزر کنترل عفونت بیمارستان به خاطر تلاش پیگیرانه و شبانه تشکر ویژه کرد.در ادامه ضمن اشاره به شاخص های مختلف کنترل عفونت که در دانشگاه مطرح است و باعث کسب امتیاز شده را به اطلاع حضار رساند و از کلیه اعضای هیئت علمی، دستیاران و پرستاران نیز به خاطر رعایت شاخص ها قدردانی کرد. ایشان در پایان ضمن عرض خسته نباشید کسب این رتبه را افتخار بزرگی برای بیمارستان و خدمت رسانی به بیماران دانست.

سپس دکتر ممیشی رئیس کمیته کنترل عفونت بیمارستان از  هادی پور به خاطر زحمات بی دریغ ، پیگیری دقیق حتی در ایام تعطیلات و  همچنین از رئیس بیمارستان و مدیر بیمارستان و ناجی مدیر پرستاری به خاطر حضور در جلسات کمیته کنترل عفونت و حمایتهای آنان در این زمینه و  از دکتر آشتیانی رئیس آزمایشگاه، دکتر محمدپور معاون درمان، همکاران داروخانه، دستیاران و رابطین کنترل عفونت تشکر کرد.

در ادامه  سوپروایزر کنترل عفونت ضمن تشکر از همکاری کلیه همکاران، گزارشی از مواردی که برای کسب این رتبه در معاونت مطرح شده را به اطلاع همگان رساند که شامل تعداد کمیته های برگزار شده، تعداد مصوبات جلسه، کامپلیانس شستشوی دست، درصد مواجهه شغلی، راهکار جهت بهبود کیفیت دست، پوشش حفاظت فردی، مقاومت میکروبی، کنترل مصرف آنتی بیوتیک و ... بود. در پایان ضمن تبریک کسب این رتبه خواستار همکاری بیشتر در سال 96 برای کسب رتبه اول کشوری شد.

این مراسم با اهدای لوح تقدیر و هدیه به رابطین کنترل عفونت و  برترین ها در زمینه کنترل عفونت و شستشوی دست از گروه خدمات و کمک بهیاران و پرستاران  به پایان رسید.

پنجشنبه 4 خرداد 1396.