گالری تصاویر

اولین روز ارزیابی استانداردهای اعتبار بخشی بیمارستان مرکز طبی کودکان با حضور تیم ارزیابی وزارت بهداشت و درمان کشور و نماینده معاونت درمان دانشگاه انجام شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، با توجه به اجرای طرح اعتبار‌بخشی بیمارستان‌های کشور با هدف ارزیابی و سنجش کیفی مراکز ارائه خدمات سلامت و بر اساس دستورالعمل‌ها و استانداردهای تعریف شده، تیم اعتبار‌بخشی کشوری متشکل از دکتر لعل، عابدینی، میرسلیمانی ارزیابان وزارتخانه و فتح آبادی نماینده معاونت درمان دانشگاه، 16 اردیبهشت 96 در این بیمارستان حضور یافتند. اعتبار بخشی ملی بیمارستان مرکز طبی کودکان از 16 اردیبهشت 96 آغاز شده و تا 18 این ماه ادامه دارد.

در اولین جلسه اعتباربخشی ابتدا دكتر بدو، رئیس بیمارستان ضمن خوش آمدگویی و خیر مقدم به ارزیابان گزارشی از عملکرد بیمارستان را در حوزه های مختلف ارائه کرد. سپس دکتر محمد پور معاون درمان بیمارستان نیز مطالبی در خصوص فعالیتهای درمانی و منحصر به فرد بیمارستان بیان کرد. در ادامه دکتر میرمعینی مدیر بیمارستان برنامه ها و عملکرد بیمارستان را شرح داد.

سپس تیم ارزیابی به همراه مسئولین مربوطه از برخی بخش ها و واحدهای بیمارستان بازدید کردند و عملکرد و مستندات واحدها را مورد ارزیابی قرار دادند.

سه شنبه 31 مرداد 1396.