گالری تصاویر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، در خصوص احداث ساختمان جدید کلینیک ویژه بیمارستان مرکز طبی کودکان جلسه ای با حضور دکتر صدرالسادات معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر توکلی معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، مهندس ساکی مدیر کل دفتر توسعه مدیریت منابع فیزیکی و امور عمرانی وزارت بهداشت، چتروز مدیر امور مالی دانشگاه، مهندس مکری مدیر فنی دانشگاه، دکتر بدو رئیس بیمارستان، دکتر میرمعینی مدیر بیمارستان و دکتر کوچک زاده عضو هیئت علمی دانشگاه هفدهم اردیبهشت 96 در دفتر ریاست بیمارستان برگزار شد. در این جلسه پس از انجام مذاکرات، ضمن بازدید از محل مذکور و در ادامه نشست های قبلی و بررسی های کارشناسی انجام شده مقرر گردید عملیات عمرانی این ساختمان در اسرع وقت انجام گیرد. بر همین اساس عملیات گودبرداری از صبح روز دوشنبه 18 اردیبهشت 96 آغاز شد.

سه شنبه 31 مرداد 1396.