به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، دکتر جعفریان رئیس دانشگاه و رئیس بخش پیوند کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران از اولین مورد بیمار پیوند کبد موفق کودکان روز شنبه هفتم مرداد ماه 1396 در مرکز طبی کودکان بازدید کرد. بیمار مورد پیوند کودک 5/1 ساله ای می باشد که با تشخیص کلستاز ارثی در لیست پیوند کبد قرار داشت و روز بیست و دوم تیر ماه تحت جراحی پیوند کبد از جسد یک کودک مرگ مغزی شده 2 ساله قرار گرفت. این کودک پس از 6 روز بستری در ICU پیوند بیمارستان امام خمینی به بیمارستان مرکز طبی کودکان منتقل شد و پس از حدود 10 روز مراقبت در بخش گوارش این مرکز با حال عمومی خوب آماده ترخیص شد. دکتر جعفریان ضمن اظهار رضایت از این پیوند برای بیمار آرزوی سلامتی کرد.

پدر کودک نیز از زحمات بی دریغ پزشکان و پرستاران تشکر و قدردانی کرد و گفت: نمی دانم چگونه تشکر خود را بیان کنم از زحمات پرستاران بخش و کلیه پزشکانی که برای سلامتی فرزندم تلاش کردند تشکر می کنم و از دکتر علی مددی که همواره برای بهبود محمد تقی تلاش کرد کمال تشکر را دارم.

چهارشنبه 26 مهر 1396.