قابل توجه مراجعین محترم

از تاریخ اول خرداد ماه 1397 جهت رفاه و افزایش میزان رضایتمندی مراجعین، نوبت دهی درمانگاه های صبح و عصر علاوه بر تلفنی و حضوری به صورت اینترنتی نیز امکان پذیر خواهد بود.

نشست کمیته علمی دومین سمپوزیوم بیماریهای اعصاب و سلولهای بنیادی در بیمارستان مرکز طبی کودکان

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، نشست کمیته علمی دومین سمپوزیوم بیماریهای اعصاب و سلولهای بنیادی روز چهارشنبه بیست وپنجم بهمن ماه 1396 در دفتر ریاست بیمارستان برگزار شد. در این جلسه که دکتر نفیسی رئیس دانشکده پزشکی و رئیس سمپوزیوم، دکتر صابری، دکتر بدو رئیس بیمارستان و دبیر علمی سمپوزیوم، دکتر محسنی مشاور رئیس بیمارستان و دبیر اجرائی سمپوزیوم، دکتر اشرفی معاون پژوهش بیمارستان، دکتر حمیدیه دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری سلولهای بنیادی حضور داشتند در خصوص کتابچه خلاصه مقالات، انتخاب سخنرانی ها، مهمانان پیشنهادی، شرکت های حامی برنامه و غرفه ها بحث و تبادل نظر شد.

دومین سمپوزیوم بیماریهای اعصاب و سلولهای بنیادی روز پنجشنبه هفدهم اسفند ماه 1396 در سالن شماره یک مرکز طبی کودکان برگزار خواهد شد و تا کنون بیش از 50 مقاله هیئت علمی، دانشجوئی و دانش آموزی به دبیرخانه سمپوزیوم ارسال شده است.

سه شنبه 1 خرداد 1397.