قابل توجه مراجعین محترم

از تاریخ اول خرداد ماه 1397 جهت رفاه و افزایش میزان رضایتمندی مراجعین، نوبت دهی درمانگاه های صبح و عصر علاوه بر تلفنی و حضوری به صورت اینترنتی نیز امکان پذیر خواهد بود.

برگزاری جلسه سرپرستاران در بیمارستان مرکز طبی کودکان

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، جلسه سرپرستاران روز چهارشنبه بیست و ششم اردیبهشت ماه 1397 در سالن امید با حضور ناجی مدیر پرستاری، سرپرستاران و سوپروایزرها برگزار شد. در این جلسه ناجی در خصوص بازدید اعتبار بخشی به طور کامل با پرستاران صحبت کرد. همچنین در خصوص برگزاری کارگاره پالس و کارگاره مراقبت از زخم مورخ سی ام و سی و یکم خرداد ماه مطالبی را ارائه کرد. در ادامه مواردی همچون چک ترالی کد و قرارگیری نوار احیا، استفاده از فرم جدید عوارض خون و ارزیابی اولیه، برنامه انتخاب پرستار ناب، نحوه اعزام بیماران، اطلاع رسانی در خصوص مرخصی ها، برنامه اعتباربخشی ادواری و جامع معاونت درمان در سال 97، استفاده نکردن از تلفن همراه در بخش مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.

چهارشنبه 2 خرداد 1397.