برگزاری جلسه سرپرستاران در بیمارستان مرکز طبی کودکان

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، جلسه سرپرستاران روز چهارشنبه بیست و ششم اردیبهشت ماه 1397 در سالن امید با حضور ناجی مدیر پرستاری، سرپرستاران و سوپروایزرها برگزار شد. در این جلسه ناجی در خصوص بازدید اعتبار بخشی به طور کامل با پرستاران صحبت کرد. همچنین در خصوص برگزاری کارگاره پالس و کارگاره مراقبت از زخم مورخ سی ام و سی و یکم خرداد ماه مطالبی را ارائه کرد. در ادامه مواردی همچون چک ترالی کد و قرارگیری نوار احیا، استفاده از فرم جدید عوارض خون و ارزیابی اولیه، برنامه انتخاب پرستار ناب، نحوه اعزام بیماران، اطلاع رسانی در خصوص مرخصی ها، برنامه اعتباربخشی ادواری و جامع معاونت درمان در سال 97، استفاده نکردن از تلفن همراه در بخش مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.

چهارشنبه 30 آبان 1397.