بازدید معاون درمان وزارت بهداشت و معاون درمان دانشگاه از مرکز طبی کودکان

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، دکتر کلانتری و دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه روز پنجشنبه بیست و چهارم خرداد ماه 1397 از مرکز طبی کودکان بازدید کردند. در ابتدا جلسه ای با حضور دکتر بدو رئیس بیمارستان، دکتر محسنی مشاور رئیس بیمارستان، دکتر توتونچیان معاون درمان، دکتر محمد پور عضو هیئت رئیسه، دکتر نیک منش مدیر بیمارستان و جمعی از روسای بخش ها در سالن مهارتهای بالینی برگزار شد. در این جلسه در خصوص توسعه بخش اورژانس، روند ساخت پروژه کلینیک ویژه، نحوه ارائه خدمات در بخش پیوند و نیازهای تجهیزاتی بیمارستان جهت تکمیل و ارتقای خدمات رسانی به بیماران بحث و گفتگو شد. سپس از بخش اورژانس، درمانگاه های فوق تخصصی، کلینیک ویژه و توسعه اورژانس و بخش پیوند سلولهای بنیادی بازدید به عمل آمد.

پنجشنبه 31 خرداد 1397.