کارگاه تدوین راهنماهای بالینی و استاندارد خدمات در مرکز طبی کودکان

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، کارگاه تدوین راهنماهای بالینی و استاندارد خدمات وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و دفتر ارزیابی فناوری، تدوین استاندارد و تعرفه سلامت روز پنجشنبه 19 مهر ماه 1397 در سالن امید مرکز طبی کودکان برگزار شد. این کارگاه با خوش آمد گویی دکتر بدو رئیس بیمارستان آغاز شد. دکتر محمود معتمدی رئیس لیگ بین المللی مبارزه با صرع ایران (ILAE ایران) به بیان اهداف کارگاه پرداخت. سپس تعریف انواع محصولات دانشی و کاربردهای آنها توسط فرانک ندرخانی رئیس گروه و دکتر مریم خیری کارشناس مسئول گروه تدوین استانداردها و راهنماهای سلامت معاونت درمان وزارت بهداشت ارائه شد. در پایان کارگروهی تحلیل مساله و تعیین نوع محصول دانشی برای هریک از مصداق ها توسط ندرخانی و خیری برگزار شد.

دوشنبه 30 مهر 1397.