نشست مشترک ماهانه گروه های پریناتالوژی و نوزادان در مرکز طبی کودکان

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، جلسه نشست مشترک گروه های پریناتولوژی و نوزادان بیمارستان های تابعه دانشگاه روز دوشنبه 14 مهر 1397 در سالن امید مرکز طبی کودکان برگزار شد. در این نشست اعضا هیئت علمی گروه های پریناتالوژی، نوزادان و اعضا هیئت علمی گروه های رادیولوژی، جراحی اعصاب، اعصاب و عفونی کودکان مرکز طبی کودکان و برخی از بیمارستان های تابعه دانشگاه، دستیاران تخصصی و فوق تخصصی و فلوشیپ های نوزادان و پریناتالوژی حضور داشتند. ابتدا نوزادی با آنمی و اپیستاکسی و سپس نوزادی با آنمی و همولیز معرفی شد و در همین خصوص بحث و تبادل نظر شد. جلسه دارای امتیاز بازآموزی برای گروه خاص است.

سه شنبه 29 آبان 1397.