نشست مشترک ماهانه گروه های پریناتالوژی و نوزادان در مرکز طبی کودکان

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، جلسه نشست مشترک گروه های پریناتولوژی و نوزادان بیمارستان های تابعه دانشگاه روز دوشنبه 12 آذر 1397 با حضور مشاوران متخصص دیگر رشته ها در سالن امید مرکز طبی کودکان برگزار شد. در این نشست اعضا هیئت علمی گروه های پریناتالوژی، نوزادان و اعضا هیئت علمی گروه های ارولوژی، جراحی، جراحی مغز و اعصاب مرکز طبی کودکان و برخی از بیمارستان های تابعه دانشگاه، دستیاران تخصصی، فوق تخصصی نوزادان و پریناتالوژی حضور داشتند. ابتدا یک مادر باردار با جنین دارای کیست داخل شکمی احتمالا مزانتریک یا انتریک سیست، که سابقه زایمان چند نوزاد با آنومالی های متعدد  نظیر امبيگوس ژنيتاليا، مشكلات بينايي وكيست داخل شكمي داشته، معرفی شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت. سپس یک نوزاد با توده اسکروتال معرفی و در همین خصوص بحث و تبادل نظر شد. این جلسه به صورت ماهانه برگزار می شود و دارای امتیاز بازآموزی برای گروه خاص است.

شنبه 24 آذر 1397.