برگزاری تله کنفرانس کشوری ماهانه نوزادان در مرکز طبی کودکان

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، مطابق ماه های گذشته برنامه تله کنفرانس ماهانه طب نوزادان روز یکشبنه 20 بهمن 98 با دیگر مراکز دانشگاهی در شهرهای کشور و تهران برگزار شد.
در این جلسه دو نوزاد توسط فلوهای دانشگاه های علوم پزشکی همدان و تهران از مرکز طبی کودکان معرفی و در ادامه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفتند.
برنامه فوق با هدف ارتباط با مراکز تربیت دستیاران فوق تخصصی طب نوزادان کشور و تبادل اطلاعات در این زمینه به صورت تله کنفرانس ماهانه از طرف بخش نوزادان مرکز طبی کودکان از سال گذشته به دیگر مراکز پیشنهاد و مدیریت شده است. اجرای این برنامه یکشنبه های سوم هر ماه به صورت منظم صورت می گیرد.

سه شنبه 19 فروردين 1399.