برگزاری اولین جلسه گزارش صبحگاهی مشترک بین المللی در مرکز طبی کودکان

اولین جلسه گزارش صبحگاهی مشترک بین المللی به زبان انگلیسی با کشور ترکیه در مرکز طبی کودکان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، اولین برنامه معرفی بیمار در قالب گزارش صبحگاهی به صورت مشترک با دانشگاه علم و سلامت آنکارا به همت قطب علمی طب کودکان کشور و مجموعه آیما مرکز طبی کودکان روز سه شنبه 12 اسفند 99 به مدت یکساعت به صورت مجازی و با حضور بیش از 320 نفر شرکت کننده فعال برگزار شد.
این برنامه در راستای تحقق اهداف تعیین شده قطب علمی طب کودکان کشور برای گسترش اهداف پژوهشی، آموزشی و بین الملل انجام شد.
آیما مجموعه ای متشکل از دانشجویان، فراگیران علاقه مند و اساتید در ساختار قطب علمی طب کودکان کشور است و با تمرکز بر چشم انداز بین الملل مرکز طبی کودکان(قطب علمی طب کودکان کشور) تشکیل و از تمامی علاقه مندان در همه رشته ها و در همه سطوح فراگیران دعوت به همکاری می کند.

جمعه 27 فروردين 1400.