تشکیل جلسه کمیته اخلاق پزشکی مرکز طبی کودکان

جلسه کمیته اخلاق پزشکی بیمارستان مرکز طبی کودکان به صورت مجازی و حضوری تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان  مرکز طبی کودکان، این جلسه روز سه شنبه 12 اسفند 99 با حضور دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان، اعضای کمیته و همچنین غزنوی نماینده معاونت درمان و دبیر اجرایی کمیته اخلاق بالینی دانشگاه انجام شد.
در این جلسه دکتر صدیقه شمس دبیر کمیته، گزارشی از پیگیری مصوبات جلسه قبل ارائه کرد.
در ادامه مائده دریابیگی مسئول بهبود کیفیت، گزارشی از بازدید نمایندگان معاونت درمان دانشگاه در بهمن ماه سال جاری در ارتباط با استانداردهای حقوق گیرنده خدمت ارائه و نکات قابل بهبود را مطرح کرد.
لزوم عدم درج نام بیمار در تابلوی بالای تخت بیماران، به کارگیری کارکنان همگن برای تمامی اقدامات بیماران و پیگیری لغو اعمال جراحی از نکات مطرح شده در این جلسه بود.
با توجه به حضور نماینده معاونت درمان دانشگاه مقرر شد پیشنهاد بیمارستان مرکز طبی کودکان به عنوان قطب علمی طب کودکان کشور در خصوص ضرورت درج نام بیمار برای جلوگیری از خطاهای احتمالی از طریق کمیته اخلاق بالینی دانشگاه پیگیری و بررسی شود.

جمعه 27 فروردين 1400.