بازدید نوروزی مدیر پرستاری دانشگاه از مرکز طبی کودکان در دوازدهمین روز از سال جدید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، سیمین رنجبران، مدیر امور پرستاری به همراه جمعی از کارشناسان این معاونت پنجشنبه 12 فروردین 1400 با همراهی دکتر شروین بدو رئیس بیمارستان و محمد زاده سوپروایزر از بیمارستان مرکز طبی کودکان بازدید کردند.
در این بازدید رنجبران ضمن بازدید از بخش‌های infant Icu, بخش کووید و اورژانس و صحبت با همراهان بیماران گفت: رضایتمندی همراه بیماران از درمان و نحوه مراقبت از کودکان آنان نشان‌دهنده عملکرد بسیار خوب کل کادر مرکز بود و اساتید محترم فعالانه بر بالین بیماران حضور داشتند.

جمعه 27 فروردين 1400.