آمار کمنظیر ۸۷ درصد بقا پیوند کبد کودکان در بیمارستان مرکز طبی کودکان
از پیوند مجدد تا پیوند از دهنده زنده؛ 20 ماه فعالیت و 15 پیوند موفق کبد
کودک هفت و نیم کیلوگرمی مبتلا به بیماری PFIC2 از خوزستان، پس از دریافت بخشی از کبد مادرش در بیمارستان مرکز طبی کودکان، اکنون در شرایط مطلوب و آماده ترخیص است. این موفقیت بخشی از روند درمانی پیوند کبد در مرکز است که از حدود ۲۰ ماه پیش آغاز شده و تاکنون ۱۵ پیوند کبد با آمار بقا ۸۷ درصد به انجام رسیده است. این دستاوردها نشاندهنده توانمندی تیم پیوند کبد بیمارستان است که از پزشکان، پرستاران و تیم مراقبتهای پس از عمل تشکیل شدهاند.
![پیوند کبد کودکان در بیمارستان مرکز طبی کودکان](/thumbnail/550-h_100/uploads/199/2025/Feb/04/پیوند کبد.jpg)
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان مرکز طبی کودکان، یک کودک هفت و نیم کیلوگرمی مبتلا به بیماری نادرPFIC2 از استان خوزستان، چند روز پیش در این مرکز موفق به دریافت بخشی از کبد مادرش شد و اکنون با شرایطی پایدار، سرحال و قبراق آماده ترخیص است.
این موفقیت در حالی رقم خورده که پیوند کبد در بیمارستان مرکز طبی کودکان از حدود ۲۰ ماه پیش آغاز شده و تاکنون ۱۵ مورد پیوند کبد در این مرکز انجام شده است. نکته قابل توجه، میزان بقای ۸۷ درصدی بیماران پس از پیوند است که این آمار در بسیاری از مراکز معتبر جهانی کمتر دیده میشود.
انواع واریانتهای پیوند کبد، از جمله پیوند مجدد و پیوند از دهنده زنده، در این مرکز انجام شده است که نشان از توانمندی بالای تیم پیوند کبد دارد. این موفقیتها حاصل تلاش بیوقفه تیم پیوند کبد، شامل پزشکان متخصص، جراحان ماهر، پرستاران متعهد و همچنین نقش کلیدی تیم مراقبتهای پس از عمل است که با ارائه خدمات دقیق و مستمر، روند درمان بیماران را به شکلی مطلوب هدایت میکنند.
این دستاورد علمی و درمانی، بار دیگر جایگاه بیمارستان مرکز طبی کودکان را بهعنوان یکی از مراکز پیشرو در حوزه پیوند کبد کودکان در کشور تثبیت میکند.
ارسال نظر