پیام تبریک رئیس مرکز طبی کودکان به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی کارگر

دکتر رضا شروین بدو رئیس مرکز طبی کودکان در پیامی فرا رسیدن روز کارگر را به این جامعه گرانقدر تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان در پیامی این روز را به گروه پر تلاش خدمات مرکز طبی کودکان تبریک گفت. متن پیام به شرح زیر است:

یازدهم اردیبهشت ماه، روز جهانی کار و کارگر یادآور زحمات بی دریغ نیروهای خدومی است که بی ادعا، برای تحقق اهداف مرکز تلاش می کنند؛ خدمات صادقانه این تلاشگران، همپای کادر درمان برای سلامت بیماران به ویژه در دوره همه گیری کووید 19 در بیمارستان مرکز طبی کودکان ستودنی است.
به پاس خدمات صادقانه گروه شريف، مؤمن و پرتلاش خدمات شاغل در مرکز طبی کودکان، این روز جهانی را به تک تک این عزیزان تبریک می گویم و سلامتی و توفیق بزرگواران و خانواده محترم آنها را از خداوند منان خواستارم.

دکتر رضا شروین بدو
رئیس مرکز طبی کودکان