ششمین سمپوزیوم ژنتیک و سلول‌های بنیادی با رویکرد ژن درمانی

ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول‌های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران به نمايندگی از جامعه فرهيخته کشور افتخار دارد؛ برگزاری مجازی ششمین سمپوزیوم ژنتیک و سلول‌های بنیادی با ر‌ویکرد ژن درمانی را به حضور علاقمندان اين فناوری اعلام نمايد.
از تمامي اساتید، محققان، دانشجویان و دست اندرکاران حوزه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی، ژنتیک، بیوتکنولوژی و سایر مجموعه های علوم پزشکی، فني و صنعتي مرتبط با آن دعوت مي‌شود جهت اطلاع از آخرين دستاوردهای علمی دانشمندان و پژوهشگران داخلی وخارجی این حوزه در اين رویداد علمی که در تاريخ ۲۹-۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ برگزار میگردد، شرکت نمایند.
شرکت در این سمپوزیوم رایگان خواهد بود.
همچنین افراد واجد شرایط که تمایل به دریافت امتیاز بازآموزی دارند، برای دریافت اطلاعات بیشتر به سایت سمپوزیوم به آدرس زیر مراجعه کنند.
سایت سمپوزیوم: www.Ims.Biocan.ir

يكشنبه 19 ارديبهشت 1400.