نوبت دهی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1404/07/28 - 17:03
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 218
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

همزمان با روز جهانی غذا برگزار شد

طعم همدلی در مسابقه آشپزی کارکنان مرکز طبی کودکان

به مناسبت روز جهانی غذا، مسابقه آشپزی سالم با حضور کارکنان بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار شد. در این برنامه صمیمی، شرکت‌کنندگان با تهیه غذاهای سنتی و سالم به رقابت پرداختند. دکتر روح‌اله شیرزادی رئیس بیمارستان، هدف از برگزاری مسابقه را تقویت همدلی میان کارکنان عنوان کرد و دکتر هادی مخترع مدیر بیمارستان، بر اهمیت نشاط در محیط کاری تأکید نمود. دکتر آتوسا اعظم اخلاقی، مسئول واحد تغذیه نیز این رویداد را گامی مؤثر در اصلاح الگوی تغذیه دانست. در پایان، رئیس و مدیر بیمارستان به پاس مشارکت فعال کارکنان، تمامی شرکت‌کنندگان را در دو سطح به عنوان برنده اعلام کردند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران؛به مناسبت روز جهانی غذا، مسابقه‌ای با عنوان «آشپزی سالم» روز دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴ با حضور جمعی از کارکنان بیمارستان برگزار شد. در این برنامه، گروه‌های مختلف از بخش‌های گوناگون بیمارستان با تهیه غذاهای متنوع و سالم، در فضایی صمیمی و پرنشاط به رقابت پرداختند.در حاشیه این مراسم، دکتر روح‌اله شیرزادی، رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان، هدف از برگزاری چنین رویدادهایی را تقویت همدلی، همکاری و روحیه جمعی میان کارکنان عنوان کرد و افزود:«در محیط‌های درمانی که فشار کاری بالاست، برنامه‌های شاد و فرهنگی می‌تواند موجب افزایش انگیزه، ارتقای سلامت روان و بهبود کیفیت خدمات شود.»همچنین دکتر هادی مخترع، مدیر بیمارستان، با تأکید بر اهمیت نشاط و سلامت کارکنان در فضای پرتلاش بیمارستانی گفت:«کارکنان ما سرمایه اصلی مرکز هستند و فراهم کردن زمینه‌هایی برای حضور آنان در برنامه‌های فرهنگی و تفریحی، بخشی از رویکرد ما در بهبود محیط کار و ارتقای بهره‌وری است.»در ادامه، دکتر آتوسا اعظم اخلاقی، مسئول واحد تغذیه بیمارستان، با اشاره به نقش تغذیه سالم در سلامت عمومی، برگزاری چنین مسابقاتی را فرصتی برای اصلاح الگوهای غذایی نادرست و ترویج غذاهای سنتی سالم دانست و اظهار داشت:«تنوع غذایی در میان کارکنان، بازتابی از فرهنگ‌ها و قومیت‌های مختلف است و این تنوع می‌تواند به معرفی و ترویج غذاهای سالم و اصیل ایرانی کمک کند.»در پایان مراسم، رئیس و مدیر بیمارستان به پاس تلاش و مشارکت صمیمانه کارکنان، تصمیم گرفتند تمامی شرکت‌کنندگان را در دو سطح برنده اعلام کنند.

اسامی برندگان به شرح ذیل است:

سروش شفقت - ناصری - معصومه مقدم نیا - مریم طاهری - مریم عسگری ورجانی -  زهره زمانی-  نرگس صمدی -  باقری

  • کد خبر : 307713
هما پارساکیا
تهیه کننده:

هما پارساکیا

تصاویر

طعم همدلی در مسابقه آشپزی کارکنان مرکز طبی کودکان طعم همدلی در مسابقه آشپزی کارکنان مرکز طبی کودکان طعم همدلی در مسابقه آشپزی کارکنان مرکز طبی کودکان طعم همدلی در مسابقه آشپزی کارکنان مرکز طبی کودکان طعم همدلی در مسابقه آشپزی کارکنان مرکز طبی کودکان طعم همدلی در مسابقه آشپزی کارکنان مرکز طبی کودکان طعم همدلی در مسابقه آشپزی کارکنان مرکز طبی کودکان طعم همدلی در مسابقه آشپزی کارکنان مرکز طبی کودکان طعم همدلی در مسابقه آشپزی کارکنان مرکز طبی کودکان

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه