هشدار متخصصان همزمان با افزایش موارد بلع مواد خطرناک در کودکان
نکات ایمنی برای پیشگیری از بلع مواد سوزاننده و اجسام خارجی در کودکان
در برنامه مادر و کودک، دکتر شبنم خونساری، متخصص کودکان و نوزادان، درباره خطرات بلع مواد سوزاننده و اجسام خارجی در کودکان صحبت کرد. وی با اشاره به افزایش دسترسی کودکان به مواد شوینده در روزهای پایانی سال، بر اهمیت پیشگیری و مراقبتهای لازم تأکید کرد. در این برنامه، راهکارهایی برای جلوگیری از این حوادث و اقدامات ضروری در مواقع اضطراری ارائه شد.
میهمان برنامه «مادر کودک» شبکه سلامت
بررسی مشکلات شایع گوارشی کودکان با حضور دکتر پرستو شریفی
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان مرکز طبی کودکان، دکتر پرستو شریفی فوقتخصص گوارش و کبد کودکان در برنامه مادر کودک شبکه سلامت به بررسی مشکلات شایع گوارشی کودکان پرداخت. وی در این برنامه درباره روشهای پیشگیری و درمان این مشکلات توضیح داد و بر اهمیت اصلاح رفتارهای تغذیهای برای کمک به دفع بهتر تأکید کرد. همچنین، دکتر شریفی آگاهسازی والدین را یکی از عوامل مهم در حفظ سلامت گوارشی کودکان دانست
آگاهیبخشی درباره بلوغ زودرس: دکتر ریحانه محسنی پور در برنامه مادر کودک شبکه سلامت
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان مرکز طبی کودکان در برنامه مادر کودک شبکه سلامت، دوشنبه 29 بهمن 1403، دکتر ریحانه محسنی پور، عضو هیئت علمی مرکز طبی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران و فوق تخصص غدد درونریز و متابولیسم کودکان، به بحث و تبادل نظر پیرامون بلوغ زودرس دختران پرداخت. در این کلیپ، دکتر محسنی پور به تشریح مسأله بلوغ زودرس، راههای تشخیص و روشهای درمانی مرتبط با آن و نکات مهم مربوط به تغییرات سنی در روند بلوغ دختران پرداخت. حضور ایشان در این برنامه، با هدف افزایش آگاهی والدین و متخصصان در زمینه بلوغ کودکان، استقبال گستردهای را به همراه داشت.
از جراحی پیوند تا سلامتی کامل: داستان موفقیت پیوند کبد در مرکز طبی کودکان
حضور دکتر علی مددی در برنامه مادر کودک شبکه سلامت؛ موفقیت پیوند کبد در کودکان و میزان بقا 87 درصد در مرکز طبی کودکان
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان مرکز طبی کودکان، دکتر حسین علی مددی، فوق تخصص گوارش و کبد کودکان، چهارشنبه 4 اسفند 1403 در استودیو برنامه مادر کودک شبکه سلامت حضور یافت و در خصوص پیوند کبد در کودکان و موفقیتهای پیوندهای کبد انجام شده در بیمارستان مرکز طبی کودکان صحبت کرد. وی با اشاره به میزان بقا در پیوندهای کبد که 87 درصد است، گفت که این آمار در سطح جهانی بسیار کمنظیر محسوب میشود.در این برنامه، خانواده بیماری که 7 ماه پیش پیوند کبد از مادر (دهنده زنده) به کودک خود انجام داد، نیز حضور داشتند و از تجربههای مثبت خود پس از انجام پیوند کبد و بهبودی کامل کودکشان صحبت کردند.دکتر مددی همچنین در خصوص تفاوتهای پیوند کبد از مرگ مغزی و دهنده زنده توضیح داد و از تجربه سختترین جراحی پیوند کبد در کودکان صحبت کرد. این برنامه با هدف اطلاعرسانی در مورد اهمیت پیوندهای کبد و تجربیات موفق در این زمینه برگزار شد.