نوبت دهی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
لیست اخبار صفحه :1
هشدار به والدین؛ علائم مهم بیماری‌های کلیوی در کودکان را بشناسید
تشخیص زودهنگام، کلید محافظت از کلیه کودکان

هشدار به والدین؛ علائم مهم بیماری‌های کلیوی در کودکان را بشناسید

دکتر حمید ارشدی متخصص کلیه و مجاری ادراری کودکان و دکتر آرش عباسی فوق تخصص کلیه کودکان در برنامه‌ای از شبکه سلامت به بررسی بیماری‌های شایع کلیوی در کودکان پرداختند. در این برنامه، موضوعاتی چون عفونت‌های ادراری، ناهنجاری‌های مادرزادی، فشار خون، سنگ کلیه، بیماری‌های مزمن و اهمیت غربالگری زودهنگام مطرح شد. دکتر ارشدی بر تشخیص زودهنگام به عنوان راهی برای پیشگیری از آسیب‌های جدی کلیه تأکید کرد. دکتر عباسی نیز علائمی چون تب‌های مکرر، تغییر در رنگ و بوی ادرار، کاهش رشد یا فشار خون بالا را هشداردهنده دانست. این حضور رسانه‌ای با هدف ارتقای آگاهی خانواده‌ها در زمینه سلامت کلیه کودکان انجام شد

تصادفات عامل اصلی مرگ و میر کودکان
تصادف، بازی کودکانه نیست!

تصادفات عامل اصلی مرگ و میر کودکان

بر اساس آمارهای نظام مرگ کودکان، سوانح و حوادث، به‌ویژه تصادفات رانندگی، مهم‌ترین عامل مرگ در کودکان است. دکتر فریبا فشندکی، دکتر ثنا استقامت و دکتر احسان خوش‌نژاد افخم، متخصصان کودکان اورژانس بیمارستان مرکز طبی کودکان، با تأکید بر اهمیت پیشگیری، استفاده از صندلی ایمنی استاندارد، بستن کمربند ایمنی و آموزش قوانین ترافیکی به کودکان را از راهکارهای کاهش آسیب‌های ناشی از تصادفات دانستند. آنان هشدار دادند که بیشترین آسیب‌ها در تصادفات مربوط به ضربه‌های شدید به سر، شکستگی‌های متعدد و آسیب‌های داخلی است که در بسیاری از موارد منجر به مرگ یا معلولیت‌های دائمی می‌شود.

هشدار به والدین در آستانه چهارشنبه‌سوری: مراقب کودکان باشید!

هشدار به والدین در آستانه چهارشنبه‌سوری: مراقب کودکان باشید!

دکتر المیرا حاجی اسمعیل معمار و دکتر محیا سادات محمدی در آستانه فرا رسیدن آخرین چهارشنبه سال تاکید کردند: «با نزدیک شدن به چهارشنبه‌سوری، والدین باید بیش از پیش مراقب کودکان خود باشند. استفاده از مواد محترقه و آتش‌زا می‌تواند آسیب‌های جبران‌ناپذیری از جمله سوختگی، قطع عضو و آسیب‌های چشمی به همراه داشته باشد. به والدین توصیه می‌شود ضمن آگاهی‌بخشی به فرزندان درباره خطرات احتمالی، از تهیه و نگهداری مواد محترقه در منزل خودداری کنند. در صورت بروز حادثه فوراً با اورژانس (۱۱۵) تماس بگیرید و از هرگونه درمان غیراستاندارد خودداری کنید. با رعایت نکات ایمنی، این شب را به خاطره‌ای خوش و بی‌خطر برای فرزندانمان تبدیل کنیم.»

نکات ایمنی برای پیشگیری از بلع مواد سوزاننده و اجسام خارجی در کودکان
هشدار متخصصان همزمان با افزایش موارد بلع مواد خطرناک در کودکان

نکات ایمنی برای پیشگیری از بلع مواد سوزاننده و اجسام خارجی در کودکان

در برنامه مادر و کودک، دکتر شبنم خونساری، متخصص کودکان و نوزادان، درباره خطرات بلع مواد سوزاننده و اجسام خارجی در کودکان صحبت کرد. وی با اشاره به افزایش دسترسی کودکان به مواد شوینده در روزهای پایانی سال، بر اهمیت پیشگیری و مراقبت‌های لازم تأکید کرد. در این برنامه، راهکارهایی برای جلوگیری از این حوادث و اقدامات ضروری در مواقع اضطراری ارائه شد.

بررسی مشکلات شایع گوارشی کودکان با حضور دکتر پرستو شریفی
میهمان برنامه «مادر کودک» شبکه سلامت

بررسی مشکلات شایع گوارشی کودکان با حضور دکتر پرستو شریفی

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان مرکز طبی کودکان، دکتر پرستو شریفی فوق‌تخصص گوارش و کبد کودکان در برنامه مادر کودک شبکه سلامت به بررسی مشکلات شایع گوارشی کودکان پرداخت. وی در این برنامه درباره روش‌های پیشگیری و درمان این مشکلات توضیح داد و بر اهمیت اصلاح رفتارهای تغذیه‌ای برای کمک به دفع بهتر تأکید کرد. همچنین، دکتر شریفی آگاه‌سازی والدین را یکی از عوامل مهم در حفظ سلامت گوارشی کودکان دانست

آگاهی‌بخشی درباره بلوغ زودرس: دکتر ریحانه محسنی پور در برنامه مادر کودک شبکه سلامت

آگاهی‌بخشی درباره بلوغ زودرس: دکتر ریحانه محسنی پور در برنامه مادر کودک شبکه سلامت

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان مرکز طبی کودکان در برنامه مادر کودک شبکه سلامت، دوشنبه 29 بهمن 1403، دکتر ریحانه محسنی پور، عضو هیئت علمی مرکز طبی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران و فوق تخصص غدد درون‌ریز و متابولیسم کودکان، به بحث و تبادل نظر پیرامون بلوغ زودرس دختران پرداخت. در این کلیپ، دکتر محسنی پور به تشریح مسأله بلوغ زودرس، راه‌های تشخیص و روش‌های درمانی مرتبط با آن و نکات مهم مربوط به تغییرات سنی در روند بلوغ دختران پرداخت. حضور ایشان در این برنامه، با هدف افزایش آگاهی والدین و متخصصان در زمینه بلوغ کودکان، استقبال گسترده‌ای را به همراه داشت.

حضور دکتر علی مددی در برنامه مادر کودک شبکه سلامت؛ موفقیت پیوند کبد در کودکان و میزان بقا 87 درصد در مرکز طبی کودکان
از جراحی پیوند تا سلامتی کامل: داستان موفقیت پیوند کبد در مرکز طبی کودکان

حضور دکتر علی مددی در برنامه مادر کودک شبکه سلامت؛ موفقیت پیوند کبد در کودکان و میزان بقا 87 درصد در مرکز طبی کودکان

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان مرکز طبی کودکان، دکتر حسین علی مددی، فوق تخصص گوارش و کبد کودکان، چهارشنبه 4 اسفند 1403 در استودیو برنامه مادر کودک شبکه سلامت حضور یافت و در خصوص پیوند کبد در کودکان و موفقیت‌های پیوندهای کبد انجام شده در بیمارستان مرکز طبی کودکان صحبت کرد. وی با اشاره به میزان بقا در پیوندهای کبد که 87 درصد است، گفت که این آمار در سطح جهانی بسیار کم‌نظیر محسوب می‌شود.در این برنامه، خانواده بیماری که 7 ماه پیش پیوند کبد از مادر (دهنده زنده) به کودک خود انجام داد، نیز حضور داشتند و از تجربه‌های مثبت خود پس از انجام پیوند کبد و بهبودی کامل کودکشان صحبت کردند.دکتر مددی همچنین در خصوص تفاوت‌های پیوند کبد از مرگ مغزی و دهنده زنده توضیح داد و از تجربه سخت‌ترین جراحی پیوند کبد در کودکان صحبت کرد. این برنامه با هدف اطلاع‌رسانی در مورد اهمیت پیوندهای کبد و تجربیات موفق در این زمینه برگزار شد.

    تنظیمات پس زمینه
    Close menu