نوبت دهی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1403/09/28 - 07:17
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 64
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

سرمایه‌گذاری در پژوهش و فناوری، رمز رقابت جهانی

هفته پژوهش؛ تجلیل از برگزیدگان هفتمین جشنواره آموزشی پژوهشی مرکز طبی کودکان

بیمارستان مرکز طبی کودکان هفتمین جشنواره آموزشی پژوهشی خود را به مناسبت هفته پژوهش با حضور مسئولان ارشد وزارت بهداشت و دانشگاه برگزار کرد. در این مراسم از پژوهشگران برگزیده قدردانی شد و سخنرانان به جایگاه ویژه این مرکز در آموزش، پژوهش و درمان کودکان، چالش‌های نظام آموزشی و پژوهشی کشور و ضرورت اصلاح سیاست‌ها برای ارتقای کیفیت تحقیقات تأکید کردند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان مرکز طبی کودکان، هفتمین جشنواره آموزشی پژوهشی این بیمارستان به مناسبت هفته پژوهش روز دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳ با حضور دکتر شاهین آخوندزاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر سید رضا رئیس کرمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر روح اله شیرزادی رئیس بیمارستان برگزار شد.

این جشنواره که به منظور تجلیل از پژوهشگران برگزیده و تقدیر از فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار شد، با اهدای جوایز و لوح تقدیر به برگزیدگان همراه بود. 

دکتر شیرزادی، به جایگاه ویژه بیمارستان مرکز طبی کودکان، به عنوان یکی از مراکز پیشرو در پژوهش‌های تخصصی و فوق‌تخصصی اطفال اشاره کرد و افزود: این بیمارستان همواره نقشی کلیدی در توسعه دانش پزشکی و درمان بیماری‌های کودکان ایفا کرده است. این مرکز از سال ۱۳۹۵ با برگزاری کنگره‌های پژوهشی و آموزشی، بستری مناسب برای ارتقای دانش و تبادل تجربیات علمی فراهم کرده است. هرچند این برنامه در دو سال به دلیل همه‌گیری کرونا متوقف شد، اما با تلاش همکاران و پژوهشگران توانمند، امروز با قوت و کیفیت بالاتر از گذشته ادامه یافته است.

وی با اشاره به افتخارات بیمارستان افزود: مرکز طبی کودکان نه تنها در حوزه پژوهش، بلکه در آموزش تخصصی و فوق‌تخصصی نیز از کیفیت بالایی برخوردار است و این امر باعث شده که این مرکز به عنوان یکی از قطب‌های علمی کشور در حوزه کودکان شناخته شود. موفقیت‌های ما مرهون تلاش اساتید گران‌قدر، دانشجویان سخت‌کوش و کارکنان متعهدی است که همواره در مسیر رشد علمی و ارائه بهترین خدمات درمانی گام برمی‌دارند.

رئیس بیمارستان در پایان با تأکید بر استمرار این مسیر ارزشمند خاطرنشان کرد: مرکز طبی کودکان همواره محلی برای خلق دستاوردهای برجسته علمی و پژوهشی بوده است. امیدوارم با حمایت همه‌جانبه، بتوانیم بیش از پیش در خدمت سلامت کودکان کشور عزیزمان باشیم و نام این مرکز را در عرصه‌های ملی و بین‌المللی پرآوازه‌تر کنیم.

دکتر محمودرضا اشرفی دبیر برنامه در سخنرانی خود به بررسی فعالیت‌های دانشگاهی و جایگاه بیمارستان‌های برتر کشور پرداخت و گفت: رتبه‌بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نشان‌دهنده موفقیت‌ها و تلاش‌های مستمر مراکز تحقیقاتی و آموزشی است. رتبه اول دانشگاه علوم پزشکی تهران، رتبه سوم دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و رتبه دوم مرکز طبی کودکان در سامانه علم سنجی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی شرح داده شد.همچنین رتبه اول 4 رشته فوق تخصصی اساتید مرکز طبی کودکان از افتخاراتاین مرکز است.

معاون تحقیقات و فناوری بیمارستان در ادامه از نقش مراکز تحقیقاتی در توسعه آموزش و پژوهش و اهمیت اخلاق در تحقیقات سخن گفت و تأکید کرد: افزایش تعداد مراکز تحقیقاتی از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۲۴، بیانگر رشد علمی کشور است. در این میان، توجه به اخلاق پژوهشی و تصویب پروژه‌ها در کمیته‌های اخلاق نقش اساسی در ارتقای کیفیت تحقیقات داشته است.

وی همچنین با اشاره به برنامه‌های آتی و چالش‌های موجود تصریح کرد: برنامه‌ریزی دقیق، اجرای پروژه‌های تحقیقاتی و حمایت از اساتید و پژوهشگران از جمله اهداف ماست. برای ارتقای جایگاه علمی مراکز تحقیقاتی و حفظ رتبه‌های کشوری باید تلاش بیشتری صورت گیرد.

در پایان، دکتر اشرفی از همکاری تیم‌های اجرایی و اسپانسرها  در پیشبرد برنامه‌ قدردانی کرده و بر اهمیت توسعه پایدار در حوزه‌های تحقیقاتی و آموزشی تأکید کرد.

دکتر آخوندزاده به نقش مهم مرکز طبی کودکان در آموزش، پژوهش و ارائه خدمات درمانی اشاره کرد و گفت: این مرکز با برخورداری از رویکردی جامع در حوزه آموزش و پژوهش، نقشی کلیدی در تربیت متخصصان توانمند و ارتقای دانش علمی کشور ایفا می‌کند.

وی با تاکید بر اهمیت پایان‌نامه‌های پژوهشی و تاثیر آن‌ها بر توانمندسازی دانشجویان اظهار داشت: پایان‌نامه‌ها بخش مهمی از فرآیند یادگیری و دفاع از یافته‌های علمی هستند. این مقالات باید خروجی‌های علمی، فناورانه یا اقتصادی ارزشمندی داشته باشند و صرفاً به تولید پژوهش‌های بی‌اثر ختم نشوند.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به تاریخچه بیمارستان و نقش افراد برجسته‌ای نظیر مرحوم دکتر آقامحمدی اشاره کرد و افزود: مرکز طبی کودکان نه تنها در پژوهش بلکه در آموزش و خدمات درمانی همواره پیشرو بوده و برنامه‌های آموزشی ویژه‌ای برای دانشجویان فوق‌تخصص در نظر گرفته است.

وی در ادامه به چالش‌های نظام آموزشی و پژوهشی کشور پرداخت و تصریح کرد: مشکلاتی مانند الزام به نوشتن مقالات بدون آموزش صحیح، ضعف در تحقیق به دلیل کمبود بودجه و اولویت‌های نادرست، منجر به تولید پژوهش‌های غیرموثر می‌شود. این در حالی است که کشورهای رقیب با سرمایه‌گذاری‌های کلان در حوزه پژوهش و فناوری، گام‌های بلندی برداشته‌اند.

دکتر آخوندزاده با اشاره به نقش هوش مصنوعی در تحقیقات علمی بیان کرد: کم توجهی به توسعه هوش مصنوعی از دیگر چالش‌های موجود است. برای رقابت در سطح بین‌المللی باید سیاست‌های آموزشی و پژوهشی بازنگری و سرمایه‌گذاری در این حوزه افزایش یابد.

در پایان، وی بر ضرورت اصلاح سیاست‌های پژوهشی کشور تاکید کرد و خاطرنشان ساخت: افزایش کیفیت آموزش و پژوهش و توجه به نیازهای فناورانه، تنها راه حفظ و ارتقای جایگاه علمی ایران در منطقه و جهان است.

پس از اهدای جوایز به پژوهشگران برگزیده از دکتر محمد جواد محسنی و دکتر محمودرضا اشرفی به پاس پیگیری و تلاش های ایشان در امور پژوهشی بیمارستان و دکتر آخوندزاده در همکاری برای استمرار جشنواره قدردانی شد.

در حاشیه این جشنواره میهمانان و برگزیدگان در مصاحبه با روابط عمومی بیمارستان در پویش همدلی 90-173 شرکت کردند و نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص برگزاری گرامیداشت «173 سال تجربه و 90 سال افتخارآفرینی» دانشگاه علوم پزشکی تهران به اشتراک گذاشتند.

  • گروه خبری : اخبار بیمارستان,معاونت پژوهشی
  • کد خبر : 286591
هما پارساکیا
تهیه کننده:

هما پارساکیا

تصاویر

تجلیل از برگزیدگان هفتمین جشنواره آموزشی پژوهشی مرکز طبی کودکان تجلیل از برگزیدگان هفتمین جشنواره آموزشی پژوهشی مرکز طبی کودکان تجلیل از برگزیدگان هفتمین جشنواره آموزشی پژوهشی مرکز طبی کودکان تجلیل از برگزیدگان هفتمین جشنواره آموزشی پژوهشی مرکز طبی کودکان تجلیل از برگزیدگان هفتمین جشنواره آموزشی پژوهشی مرکز طبی کودکان تجلیل از برگزیدگان هفتمین جشنواره آموزشی پژوهشی مرکز طبی کودکان تجلیل از برگزیدگان هفتمین جشنواره آموزشی پژوهشی مرکز طبی کودکان تجلیل از برگزیدگان هفتمین جشنواره آموزشی پژوهشی مرکز طبی کودکان تجلیل از برگزیدگان هفتمین جشنواره آموزشی پژوهشی مرکز طبی کودکان تجلیل از برگزیدگان هفتمین جشنواره آموزشی پژوهشی مرکز طبی کودکان تجلیل از برگزیدگان هفتمین جشنواره آموزشی پژوهشی مرکز طبی کودکان تجلیل از برگزیدگان هفتمین جشنواره آموزشی پژوهشی مرکز طبی کودکان تجلیل از برگزیدگان هفتمین جشنواره آموزشی پژوهشی مرکز طبی کودکان تجلیل از برگزیدگان هفتمین جشنواره آموزشی پژوهشی مرکز طبی کودکان تجلیل از برگزیدگان هفتمین جشنواره آموزشی پژوهشی مرکز طبی کودکان تجلیل از برگزیدگان هفتمین جشنواره آموزشی پژوهشی مرکز طبی کودکان تجلیل از برگزیدگان هفتمین جشنواره آموزشی پژوهشی مرکز طبی کودکان تجلیل از برگزیدگان هفتمین جشنواره آموزشی پژوهشی مرکز طبی کودکان تجلیل از برگزیدگان هفتمین جشنواره آموزشی پژوهشی مرکز طبی کودکان تجلیل از برگزیدگان هفتمین جشنواره آموزشی پژوهشی مرکز طبی کودکان تجلیل از برگزیدگان هفتمین جشنواره آموزشی پژوهشی مرکز طبی کودکان تجلیل از برگزیدگان هفتمین جشنواره آموزشی پژوهشی مرکز طبی کودکان تجلیل از برگزیدگان هفتمین جشنواره آموزشی پژوهشی مرکز طبی کودکان تجلیل از برگزیدگان هفتمین جشنواره آموزشی پژوهشی مرکز طبی کودکان تجلیل از برگزیدگان هفتمین جشنواره آموزشی پژوهشی مرکز طبی کودکان تجلیل از برگزیدگان هفتمین جشنواره آموزشی پژوهشی مرکز طبی کودکان تجلیل از برگزیدگان هفتمین جشنواره آموزشی پژوهشی مرکز طبی کودکان تجلیل از برگزیدگان هفتمین جشنواره آموزشی پژوهشی مرکز طبی کودکان تجلیل از برگزیدگان هفتمین جشنواره آموزشی پژوهشی مرکز طبی کودکان

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

مسیرهای دسترسی

راه آهن
مترو
اتوبوس
تاکسی
فرودگاه
پایانه‌های برون شهری
راه آهن
راه آهن

مراجعه‌کنندگان گرامی که قصد عزیمت به بیمارستان مرکز طبی کودکان از طریق خطوط ریلی را دارند از مسیرهای زیر می توانند به این مرکز دسترسی پیدا کنند:

سامانه اتوبوس تندرو (BRT): ایستگاه میدان راه آهن - میدان ولیعصر(عج) - ایستگاه قریب 

مترو: ایستگاه راه آهن (خط 3) - ایستگاه مهدیه - ایستگاه مدافعان سلامت 

 

مترو
مترو

مراجعه‌کنندگان گرامی که قصد عزیمت به بیمارستان مرکز طبی کودکان با استفاده از مترو را دارند از مسیرهای زیر می توانند به این مرکز دسترسی پیدا کنند: 

-ایستگاه مترو مدافعان سلامت(خط 7)

-ایستگاه مترو میدان انقلاب اسلامی( خط 4)

-ایستگاه مترو توحید( تقاطع خط 4 و 7)

-ایستگاه مترو بوستان لاله( خط 6)

پس از پیاده شدن از مترو می توانید با اتوبوس، تاکسی و یا به صورت پیاده به این بیمارستان مراجعه فرمائید.

اتوبوس
اتوبوس

مراجعه‌کنندگان گرامی که قصد عزیمت به بیمارستان مرکز طبی کودکان با استفاده از اتوبوس‌های درون شهری را دارند از مسیرهای زیر می‌توانند به این مرکز دسترسی پیدا کنند:

اتوبوس‌های تندرو BRT (خط 4): سوار اتوبوس های پایانه جنوب به سمت پایانه افشار شوید و در ایستگاه باقرخان پیاده و به سمت بیمارستان حرکت کنید.

اتوبوس های تندرو BRT (خط 1): سوار اتوبوس های میدان آزادی به سمت پایانه خاوران شوید و در ایستگاه نواب پیاده شده سپس سوار اتوبوس های BRT (خط 4) پایانه جنوب به سمت پایانه افشار شوید و در ایستگاه باقرخان پیاده و به سمت بیمارستان حرکت کنید.

اتوبوس های تندرو BRT (خط 1): سوار اتوبوس های تهرانپارس به سمت میدان آزادی شوید و در ایستگاه نواب پیاده، سپس سوار اتوبوس‌های BRT (خط 4) پایانه جنوب به سمت پایانه افشار شوید و در ایستگاه باقرخان پیاده و به سمت بیمارستان حرکت کنید.

اتوبوس های خط پایانه بیهقی: سوار اتوبوس خط پایانه بیهقی به میدان انقلاب شوید سپس در میدان انقلاب سوار اتوبوس های پایانه معین به مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) شوید و به سمت بیمارستان حرکت کنید.

تاکسی
تاکسی

مراجعه کنندگان گرامی که قصد عزیمت به بیمارستان مرکز طبی کودکان با استفاده از تاکسی یا وسیله نقلیه شخصی را دارند از مسیرهای زیر می توانند به این مرکز دسترسی پیدا کنند:
درب شرقی: انتهای بلوار کشاورز، خیابان دکتر قریب

درب جنوب (ورودی اورژانس): انتهای بلوار کشاورز، خیابان دکتر قریب، خیابان میرخانی

فرودگاه
فرودگاه

مراجعه کنندگان گرامی که قصد عزیمت به بیمارستان مرکز طبی کودکان از فرودگاه را دارند از مسیرهای زیر می توانند به این مرکز دسترسی پیدا کنند:

فرودگاه بین المللی امام خمینی: آزادراه تهران_قم - بزرگراه شهید کاظمی - بزرگراه شهید چراغی - بزرگراه نواب – تونل توحید – بزرگراه چمران – خیابان باقرخان - خیابان دکتر قریب - بیمارستان مرکز طبی کودکان      

فرودگاه بین المللی مهرآباد: بزرگراه مخصوص - میدان آزادی – خیابان اسکندری - خیابان فرصت شمالی - خیابان نصرت - انتهای بلوار کشاورز - خیابان دکتر قریب - بیمارستان مرکز طبی کودکان      

پایانه‌های برون شهری
پایانه‌های برون شهری

مراجعه کنندگان گرامی که قصد عزیمت به بیمارستان مرکز طبی کودکان از پایانه‌های برون شهری را دارند از مسیرهای زیر می توانندبه این مرکز دسترسی پیدا کنند:

پایانه مسافربری جنوب: بزرگراه بعثت، بزرگراه نواب، تونل توحید، بزرگراه چمران، خیابان باقرخان، خیابان دکتر قریب، بیمارستان مرکز طبی کودکان

پایانه مسافربری غرب: میدان برادران رحمانی، آزادراه تهران – کرج، بزرگراه  شیخ فضل اله نوری، بزرگراه جلال آل احمد، بزرگراه چمران، خیابان باقرخان، خیابان دکتر قریب، بیمارستان مرکز طبی کودکان

پایانه مسافربری شرق: بزرگراه شهید یاسینی، بزرگراه شهید عباس دوران، بزرگراه  باقری، بزرگراه قاسم سلیمانی، بزرگراه حکیم، بزرگراه چمران، خیابان باقرخان، خیابان دکتر قریب، بیمارستان مرکز طبی کودکان

پایانه مسافربری بیهقی (آرژانتین): بلوار نلسون ماندلا، بزرگراه شهید همت، بزرگراه چمران، خیابان باقرخان، خیابان دکتر قریب، بیمارستان مرکز طبی کودکان

تنظیمات پس زمینه