کارگاههای پیشرفته در آستانه بیست و دومین همایش پرستاری کودکان
ارتقای مهارتهای پرستاری نوزادان و کودکان در کارگاههای پیش کنفرانس اولین همایش بین المللی پرستاری کودکان
در آستانه برگزاری بیست و دومین همایش کشوری و اولین همایش بینالمللی پرستاری کودکان، بیمارستان مرکز طبی کودکان با برگزاری 6 کارگاه تخصصی، میزبان شرکتکنندگان از رشتههای مختلف پرستاری، مامایی، کاردرمانی و متخصصین کودکان و نوزادان بود. این کارگاهها با هدف ارتقای دانش و مهارتهای حرفهای در زمینه مراقبتهای پیشرفته نوزادان و کودکان بدحال برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان مرکز طبی کودکان روز چهارشنبه 11 مهر 1403 میزبان کارگاههای تخصصی پیش کنفرانس بیست و دومین همایش کشوری و اولین همایش بینالمللی پرستاری کودکان بود. این کارگاهها با هدف ارتقای دانش و مهارتهای حرفهای کادر درمان در رشتههای پرستاری، مامایی، کاردرمانی، متخصصین کودکان و فوق تخصص نوزادان، در چهار سالن همایش مرکز طبی برگزار شد.
در این کارگاهها به موضوعات حیاتی و چالشهای مرتبط با مراقبت از نوزادان و شیرخواران پرداخته شد. از جمله کارگاههای برگزار شده، وضعیتدهی به نوزادان و شیرخواران با رویکرد تکاملی بود که اهمیت نقش پرستاران و پزشکان به عنوان درمانگران اصلی در کاهش مرگ و میر و عوارض نوزادان و شیرخواران را مورد بررسی قرار داد.
یکی دیگر از کارگاههای کلیدی این رویداد، ارتباط همدلانه با والدین و فرآیند اعلام خبر ناگوار بود که به چالشهای ارتباطی پرستاران و پزشکان در مواجهه با والدین نوزادان و کودکان بدحال پرداخت. این کارگاه بر آموزش مهارتهای ارتباطی برای کاهش استرس والدین و بهبود کیفیت تعاملات تاکید داشت.
همچنین، کارگاه ارتقای سلامت روان پرستاران با تاکید بر خود شفقتورزی و تابآوری برگزار شد که به اهمیت سلامت روانی پرستاران شاغل در بخشهای کودکان و نوزادان پرداخت. در این کارگاه به موضوعات تابآوری و خودشفقتورزی در مواجهه با شرایط سخت کاری اشاره شد.
در حوزه مراقبتهای درد، کارگاه مدیریت درد و استرس در کودکان و نوزادان با رویکرد بین حرفهای و تکاملی برگزار شد. این کارگاه با توجه به اهمیت مدیریت درد به عنوان پنجمین علامت حیاتی، به چگونگی کنترل درد و استرس کودکان و نوزادان در بخشهای درمانی پرداخت.
علاوه بر این، کارگاه مراقبت از زخم و استومی در کودکان به اهمیت آموزش تخصصی پرستاران در زمینه مدیریت زخمهای حاد و مزمن اشاره کرد. نیاز به افزایش آگاهی و تربیت نیروی متخصص در این حوزه از جمله موضوعات محوری این کارگاه بود.
در نهایت، کارگاه مراقبت کانگرویی بلافاصله بعد از تولد با هدف کاهش عوارض نارسی و افزایش شانس بقای نوزادان زودرس و کموزن برگزار شد. این کارگاه به بررسی اثربخشی مراقبتهای کانگرویی توسط مادر در پیشگیری از بروز مشکلات جدی نوزادان پرداخت.
در بخش پایانی کارگاهها، جلسات پرسش و پاسخ، بحث گروهی و تمرینات عملی برگزار شد و شرکتکنندگان با تکمیل فرم ارزشیابی و شرکت در پسآزمون به ارزیابی برنامه پرداختند.
ارسال نظر