وقتی همدلی و سلامت در یک دیگ جوشید!
روز جهانی غذا در بیمارستان رنگ و بوی دیگری داشت
به مناسبت روز جهانی غذا و با هدف ترویج تغذیه سالم و ایجاد فضایی شاد و صمیمی میان کارکنان، مسابقهای جذاب در زمینه آشپزی در بیمارستان برگزار شد. در این رقابت، کارکنان با خلاقیت و سلیقه خود غذاهایی متنوع و سالم آماده کردند و فضایی پر از شور، همکاری و همدلی رقم زدند. در پایان، با تصمیم رئیس و مدیر بیمارستان، به پاس تلاش و مشارکت همه شرکتکنندگان، همه به عنوان برندگان این رویداد معرفی شده و هدایایی دریافت کردند.
ارسال نظر