پایان دوره آموزشی تخصصی پرستاران CF با تقدیر از عوامل اجرایی
دکتر مدرسی: ارتقای دانش پرستاران گامی مهم در درمان بیماران سیستیک فیبروزیس است
مراسم اختتامیه بخش تئوری دوره آموزشی پرستار متخصص سیستیک فیبروزیس پنجشنبه 11 اردیبهشت در بیمارستان مرکز طبی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکتر محمدرضا مدرسی رئیس دوره، دکتر صالحه تجلی دبیر علمی و لیلا هاشمی دبیر اجرایی و 68 نفر از پرستاران منتخب دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور برگزار شد. در این برنامه، شرکت کنندگان از محتوای مفید دوره قدردانی کردند و لوح تقدیر و هدایایی از آستان مقدس رضوی به آنها اهدا شد. دکتر مدرسی اجرای این دوره را ضروری برای ارتقای کیفیت درمان بیماران سیستیک فیبروزیس دانست و از همکاری دکتر تجلی و هاشمی برای موفقیت این برنامه قدردانی کرد.
_1.jpeg)
به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ مراسم اختتامیه دوره آموزشی پرستار متخصص سیستیک فیبروزیس، پنجشنبه 11 اردیبهشت با حضور مسئولان و شرکت کنندگان از دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور در بیمارستان مرکز طبی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد. در این مراسم که با مشارکت حداکثری پرستاران برگزار شد، دکتر محمدرضا مدرسی رئیس دوره، دکتر صالحه تجلی دبیر علمی و لیلا هاشمی دبیر اجرایی دوره حضور داشتند.
دکتر محمدرضا مدرسی، در سخنان خود اجرای این برنامه را ضروری و گامی مهم در جهت بهبود درمان بیماران مبتلا به سیستیک فیبروزیس دانست. وی با تأکید بر اهمیت ارتقای سطح علمی پرستاران در این زمینه، اظهار امیدواری کرد که در برنامههای آینده در صورت نیاز ظرفیت بیشتری برای آموزش پرستاران فراهم شود تا بتوان نسبت پرستار متخصص به نسبت بیماران را به استانداردهای جهانی نزدیکتر کرد.
رئیس دوره همچنین از همکاری و تلاشهای دکتر صالحه تجلی و لیلا هاشمی در مسئولیتهای علمی و اجرایی این دوره با اهدای لوح قدردانی کرد و آنها را عامل اصلی موفقیت این برنامه دانست.
دکتر تجلی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران نقاط قوت این دوره را براساس نیاز سنجی و لزوم اجرای دوره تشریح کرد و افزود: اموزش چند رشته ای، برنامه آموزشی مبتنی بر نگاه کل نگر، وجود بخش بالینی و تئوری و بخش بین المللی بر همین اساس برنامه ریزی شده بود.
هاشمی با قدردانی از زحمات همکاران در پشت صحنه، حضور پرشور و باانگیزه پرستاران را در مسیر یادگیری و ارائه خدمات تخصصی به بیماران مبتلا به CF (فیبروز کیستیک) ستود و آن را نشانهای از تعهد و دلسوزی این قشر پرتلاش دانست. ایشان نقش پرستاران را در ارتقاء کیفیت مراقبت از بیماران حیاتی ارزیابی کرد و از همراهی مؤثر آنان در ارائه آموزشها و خدمات تخصصی قدردانی کرد.
شرکت کنندگان در این دوره آموزشی ضمن اشاره به محتوای علمی و کاربردی جلسات، خاطرات خود از برنامهها را به اشتراک گذاشتند و تأثیرات مثبت این دوره بر سطح آگاهی و توانمندیهای حرفهای خود را بیان کردند. در پایان از شرکت کنندگان و همکارانی که به عنوان تیم اجرایی در این دوره فعالیت داشتند، قدردانی به عمل آمد.لازم به ذکر است که بعد از اتمام دوره تئوری شرکت کنندگان دوره آموزشی پرستار متخصص سی اف به گروههای مختلف تقسیم بندی شدند تا 50 ساعت آموزش بالینی خود را آغاز کنند.
ارسال نظر