• تاریخ انتشار : 1403/07/03 - 09:01

هفدهمین نشست کمیته رهبری و مدیریت

بررسی عملکرد و تقویت خدمات بیمارستان مرکز طبی کودکان

نشست کمیته رهبری و مدیریت بیمارستان مرکز طبی کودکان با حضور دکتر رضا شروین بدو، رئیس بیمارستان، با هدف بررسی کارنامه عملکردی بیمارستان برگزار شد.

هفدهمین نشست کمیته رهبری و مدیریت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان مرکز طبی کودکان، نشست کمیته رهبری و مدیریت بیمارستان مرکز طبی کودکان روز دوشنبه 2 مهر 1403 با حضور دکتر رضا شروین بدو، رئیس بیمارستان و سایر اعضای کمیته برگزار شد. هدف از این جلسه، بررسی کارنامه عملکردی بیمارستان و همچنین هماهنگی‌های لازم برای نشست تیم معاونت درمان دانشگاه بود.

دکتر بدو گفت: بیمارستان مرکز طبی کودکان به‌عنوان قطب جامع علمی طب کودکان در کشور، همواره به دنبال ارتقای کیفیت خدمات و افزایش سطح رضایتمندی بیماران و کادر درمانی است. وی با تأکید بر لزوم تحلیل دقیق کارنامه عملکردی بیمارستان، اظهار داشت: «شناسایی و تقویت نقاط قوت و رفع نقاط ضعف می‌تواند نقش مهمی در بهبود ارائه خدمات درمانی و آموزشی این مرکز داشته باشد

در ادامه این جلسه، اعضای کمیته به بررسی جزئیات عملکرد بیمارستان در زمینه‌های مختلف پرداختند. این مستندات به‌منظور تحلیل دقیق‌تر وضعیت بیمارستان و ارائه راهکارهایی برای بهبود شرایط فعلی آماده شده است.

این نشست همچنین فرصتی بود تا اعضای تیم مدیریت درباره راهکارهای عملیاتی برای بهبود زیرساخت‌ها، افزایش ایمنی و کیفیت خدمات بیمارستانی و تقویت آموزش‌های تخصصی بحث و تبادل‌نظر کنند.

هدف نهایی جلسه تقویت جایگاه بیمارستان مرکز طبی کودکان در حوزه طب کودکان و افزایش کیفیت خدمات ارائه‌شده به بیماران و خانواده‌هایشان است.

• گروه خبری : اخبار بیمارستان,ریاست,مدیریت