نوبت دهی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1405/01/02 - 15:40
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 588
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

بازدید وزیر بهداشت و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز طبی کودکان در دومین روز سال ۱۴۰۵

تداوم آموزش و خدمات فوق‌تخصصی در قطب علمی جامع طب کودکان کشور همزمان با ایام بحران و تعطیلات نوروز

دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت و دکتر سید رضا رئیس‌کرمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، در دومین روز سال ۱۴۰۵ با هدف ارزیابی خدمات درمانی و قدردانی از کادر سلامت، از مرکز طبی کودکان بازدید کردند. دکتر روح اله شیرزادی، رئیس بیمارستان، به پویایی سیستم آموزش با حضور اساتید و فراگیران و همچنین فعالیت کامل درمانگاه‌های فوق‌تخصصی از نخستین روز تعطیلات اشاره کرد. این پایش میدانی با بررسی روند ارائه خدمات در سنگر سلامت قطب علمی جامع طب کودکان و عیادت از کودکان بستری در بخش‌های مختلف به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی مرکز طبی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در دومین روز از فروردین‌ماه ۱۴۰۵، به منظور ارزیابی میدانی نحوه خدمت‌رسانی به کودکان و قدردانی از مجاهدت‌های کادر سلامت در شرایط حساس کنونی، از اورژانس و بخش‌های این بیمارستان بازدید کرد. در این برنامه که با همراهی دکتر سید رضا رئیس‌کرمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر روح‌اله شیرزادی، رئیس بیمارستان انجام شد، آمادگی این مرکز در ارائه خدمات درمانی و آموزشی مورد بررسی قرار گرفت.

 

شهادت ۲۱۰ کودک در حملات اخیر، جنایتی بشری است
دکتر ظفرقندی وزیر بهداشت در جریان این بازدید، با تبریک سال نو و ادای احترام به شهدای سلامت، اظهار داشت: «تیم ملی سلامت ما، از اساتید و پزشکان تا پرستاران و فراگیران عزیز، با تمام توان در سنگر خدمت حضور دارند. متأسفانه در حوادث اخیر شاهد هدف قرار گرفتن آگاهانه غیرنظامیان بوده‌ایم؛ آماری بالغ بر ۲۱۰ شهید کودک و بیش از ۱۵۰۰ مجروح زیر ۱۸ سال، نشان‌دهنده عمق این جنایت بشری است.»
وی افزود: رئیس سازمان جهانی بهداشت نیز تأکید کرده است که حمله به مدارس و مراکز درمانی به هیچ عنوان اشتباه محاسباتی نیست، بلکه جنایتی آشکار است که کادر درمان ما با فداکاری در برابر آن ایستادگی کرده‌اند.

 

آمادگی صددرصدی بخش‌های ویژه و جراحی برای پذیرش مجروحان
دکتر سید رضا رئیس‌کرمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به آمادگی متفاوت بیمارستان‌های تابعه در نوروز ۱۴۰۵ گفت: به دلیل شرایط تحمیلی، آمادگی ما بسیار زودتر از سال‌های گذشته آغاز شد. در مرکز طبی کودکان، بخش‌های حیاتی شامل اورژانس، ICU، PICU و NICU در آمادگی کامل هستند و فوق‌تخصص‌های اورژانس کودکان به صورت ۲۴ ساعته حضور فعال دارند.
وی با ارائه آماری از وضعیت مراجعان در سطح دانشگاه افزود: تاکنون بیش از یکهزار مورد مراجعه مجروح به بیمارستان‌های تابعه دانشگاه داشته‌ایم که خوشبختانه اکثریت آن‌ها (بیش از ۸۰ درصد) به‌صورت سرپایی مداوا شده‌اند. حدود ۱۵ درصد نیاز به عمل جراحی داشته و کمتر از ۵ درصد همچنان بستری هستند. در مرکز طبی کودکان نیز آمادگی کامل برای پذیرش موارد ارجاعی وجود دارد، هرچند خوشبختانه تعداد مراجعان مستقیم مجروح در این مرکز در هفته اول محدود بوده است.

 

فعالیت درمانگاه‌های فوق‌تخصصی و پویایی سیستم آموزشی از بدو تعطیلات
دکتر روح‌اله شیرزادی، رئیس مرکز طبی کودکان، در تشریح فعالیت‌های داخلی بیمارستان بر استمرار فرایندهای علمی و درمانی تأکید کرد و گفت: «مرکز طبی کودکان حتی در روزهای پرالتهاب اخیر، مأموریت آموزشی خود را فراموش نکرده است. سیستم آموزش با حضور مستمر اساتید، فلوشیپ‌ها و رزیدنت‌ها کاملاً پویا و فعال است و فراگیران در کنار اساتید خود در حال ارائه خدمت هستند».
رئیس بیمارستان خاطرنشان کرد: «برخلاف رویه‌های معمول ایام نوروز، درمانگاه‌های تخصصی و فوق‌تخصصی این مرکز از بدو تعطیلات دایر بوده و به مراجعان خدمات ارائه می‌دهند. حضور پررنگ اعضای هیئت‌علمی در شیفت‌های تعطیلات و فعالیت کامل اتاق‌های عمل، اطمینان خاطر لازم را برای خانواده‌ها فراهم کرده است تا هیچ‌گونه خللی در روند درمان کودکان عزیز ایجاد نشود».
در پایان این بازدید، مسئولان با حضور در بخش‌های بستری و عیادت از کودکان، از زحمات همکارانی که در این ایام سخت، صبورانه در کنار بیماران هستند، قدردانی کردند.

  • کد خبر : 318280
هما پارساکیا
تهیه کننده:

هما پارساکیا

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
تنظیمات پس زمینه