لیست اخبار صفحه :21
برگزاری هشتمین سمپوزیوم ایمیون سل‌تراپی در مرکز طبی کودکان، قطب جامع علمی طب کودکان

هشتمین سمپوزیوم ایمیون سل‌تراپی با همکاری مرکز تحقیقات سلول و ژن درمانی، پژوهشکده ژن، سلول و بافت با حضور اساتیدی از دانشگاههای علوم پزشکی سراسرکشور در سالن شماره یک بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار شد.

ارائه 20 ایده در بخش استارتاپ‌ دانشجویی نخستین همایش ملی فناوری و آموزش علوم پزشکی کشور

بخش استارتاپ‌ دانشجویی اولین همایش و جشنواره ملی فناوری‌های آموزش در علوم پزشکی در بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار شد. این همایش و جشنواره از سوی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و توسط مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی از 1 تا 3 آذر در سالن همیش های رازی برگزار شد. دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان به عنوان دبیر علمی همایش مسئولیت برنامه‌های علمی همایش را برعهده داشت.

دیدار اعضای هیئت رئیسه بیمارستان مرکز طبی کودکان با همکاران کتابخانه
به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی

دیدار اعضای هیئت رئیسه بیمارستان مرکز طبی کودکان با همکاران کتابخانه

به مناسبت گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی و روز کتابدار، اعضای هیئت رئیسه بیمارستان ضمن دیدار با همکاران کتابخانه بیمارستان مرکز طبی کودکان از خدمات آنها قدردانی کردند.

برگزاری برنامه بیمارستان عروسکی در مرکز طبی کودکان

کودکان هنگام مراجعه به مراکز درمانی جهت ویزیت، معاینه، واکسیناسیون، پانسمان زخم، تصویربرداری و مانند اینها دچار درجاتی از ترس و اضطراب می شوند و ممکن است واکنش های منفی کودکان نسبت به محیط درمانی و اقدامات پزشکی به همراه داشته باشد. یکی از برنامه های آگاهی‌بخشی در این مورد که در دنیا اجرا می شود، Teddy bear hospital (TBH) یا بیمارستان عروسکی است که اقدامات درمانی را به صورت فانتزی شبیه‌سازی می‌کنند و کودکان این اقدامات را آموزش می بینند تا خودشان بر روی عروسک ها انجام دهند.

کسب 2 مدال طلا و افتخار آفرینی بانوی ورزشکار مرکز طبی کودکان در المپیاد ورزشی کارکنان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور

نرگس حسن زاده از مرکز طبی کودکان و عضو تیم شنای بانوان دانشگاه علوم پزشکی تهران، در سومین المپیاد ورزشی کارکنان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور توانست دو مدال طلای مسابقات را بدست آورد.

رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان: بیش از هر زمان دیگری نیاز به انسجام دو محور آموزش و مراقبت های پرستاری در نظام سلامت کشور وجود دارد

مراسم بزرگداشت مقام پرستار همزمان با میلاد حضرت زینب (س) در مرکز طبی کودکان برگزار و از همکاران نمونه کشوری، دانشگاهی و بیمارستانی تجلیل به عمل آمد.