ارتقای تجهیزات و افزایش ظرفیتهای درمانی برای نوزادان و کودکان
آیین افتتاح بخش های جدید مراقبتهای ویژه نوزادان و ریه کودکان مرکز طبی کودکان
مراسم افتتاح بخش ریه با راهاندازی ۱۳ تخت عادی و یک تخت ایزوله برای بیماران و ۵ تخت ویژه برای بیماران خاص و همچنین افزایش ۲۳ تخت مراقبتهای ویژه در بخش نوزادان بیمارستان مرکز طبی کودکان با حضور مقامات ارشد وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد. در این مراسم به ظرفیتهای ویژه بیمارستان در ارائه خدمات تخصصی و نقش آموزشی و تحقیقاتی آن اشاره و بر اهمیت حمایت از کادر پزشکی و بهبود مستمر تجهیزات و دستمزدها و نقش مهم نیکوکاران در توسعه بیمارستان و چالشهای تامین تجهیزات پزشکی تأکید شد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، مراسم آئین افتتاح بخش ریه و مراقبتهای ویژه نوزادان بیمارستان مرکز طبی کودکان، روز دوشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۳ با حضور دکتر کریمی معاون درمان وزارت بهداشت، دکتر حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، دکتر سید رضا رئیس کرمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان و سرپرست معاونت درمان دانشگاه و جمعی از استادان و اعضای هیئت علمی برگزار شد.
در این مراسم، دکتر بدو به نقش محوری بیمارستان مرکز طبی کودکان در ارائه خدمات درمانی، آموزشی و تحقیقاتی در سطح کشور اشاره کرد. وی خاطرنشان کرد که این بیمارستان با بیش از ۴۲۰ تخت فعال و ۵۰ تخت اورژانس، به ارائه درمانهای تخصصی مانند پیوند اعضا، جراحیهای پیچیده و مراقبتهای ویژه برای نوزادان میپردازد. دکتر بدو همچنین تأکید کرد که بیمارستان با حمایتهای وزارت بهداشت و دانشگاه توسعه یافته و به عنوان قطب علمی اطفال در کشور، رتبه دوم در تحقیقات کودکان را کسب کرده است.
در بخش جدید ریه، ۱۳ تخت عادی و یک تخت ایزوله برای بیماران و ۵ تخت ویژه برای بیماران خاص راهاندازی شده است. همچنین ۲۳ تخت مراقبتهای ویژه در بخش نوزادان به ظرفیت بیمارستان اضافه شد. دکتر بدو از حمایتهای نیکوکاران و همکاری تیمهای مسئول که در تأمین بودجه و تجهیزات این پروژه نقش اساسی داشتند،قدردانی و تشکر کرد و بر تأثیر این تلاشها در بهبود سلامت کودکان و ارتقای امکانات درمانی بیمارستان تأکید کرد.
در این مراسم، دکتر سید رضا رئیس کرمی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران، بهبود چشمگیر شاخصهای سلامت نوزادان و کودکان ایران پس از انقلاب را مورد قدردانی قرار داد و از تلاشهای بیوقفه جامعه تخصصی پزشکی کودکان قدردانی کرد. وی تأکید کرد که ارتقای سطح سلامت نوزادان و کودکان زیر یک سال و پنج سال، بدون حمایتهای پیگیرانه و دلسوزی متخصصان و کادر درمانی امکانپذیر نبود.
وی با اشاره به نقش بیبدیل نیکوکاران در توسعه زیرساختهای درمانی و اجرای پروژههای نوسازی، از تاثیر عمیق مشارکت آنان بر کیفیت خدمات درمانی سخن گفت و افزود: «بسیاری از پروژههای بزرگ بهویژه در حوزه سلامت کودکان، با همت و همراهی نیکوکاران به سرانجام رسیده و همچنان ادامه دارد.»
دکتر رئیس کرمی با ابراز نگرانی نسبت به وضعیت فعلی متخصصان کودکان و تاثیر مستقیم آن بر سلامت کودکان، از همراهی بیدریغ مردم و نیکوکاران در ارتقای سطح بهداشت و درمان قدردانی کرد و گفت: «حفظ سلامت کودکان آیندهساز ایران نیازمند همکاری و مشارکت همگانی است. در این راه، همراهی مردم، نیکوکاران و مسئولان نه تنها حیاتی، بلکه بسیار تاثیرگذار است.».
دکتر کریمی با تأکید بر نقش حیاتی کارکنان مراکز اطفال در مراقبت از کودکان، از تلاشهای شبانهروزی آنها قدردانی کرد. وی با اشاره به تجهیزات پیشرفته پزشکی و حمایتهای دولت، از بهبود مستمر در ارائه خدمات پزشکی به کودکان خبر داد و بر لزوم حمایت مداوم از متخصصین پزشکی و پرسنل بیمارستان تأکید کرد. او همچنین به برنامههای آتی برای ارتقای وضعیت حقوقی و حمایتی متخصصان اشاره کرد و تلاش برای بهبود شرایط کاری و دستمزد آنها را ضروری دانست.
دکتر شهریاری نیز در سخنرانی خود به مشارکت نیکوکاران و بهویژه خانم عرب در توسعه پروژههای پزشکی بیمارستان پرداخت و از تلاشهای وی در بخشهای مختلف، از جمله پزشکی هستهای، تشکر کرد. او همچنین از چالشها و بیتوجهیهای برخی مسئولان در پیشبرد پروژه ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی کودکان انتقاد کرد. با این وجود، او امیدوار است که با حمایت نیکوکاران و افراد فداکار، این پروژه ادامه یابد. در ادامه، دکتر شهریاری به مشکلات موجود در تامین تجهیزات پزشکی ضروری مانند دستگاههای سیتیاسکن و امآرآی اشاره کرد و از نیکوکاران و پزشکان فعال در این زمینه قدردانی نمود.
مراسم با قدردانی از نیکوکاران و تمام کارکنان بیمارستان که در این پروژه مشارکت داشتند، به پایان رسید و نقش کلیدی آنها در توسعه خدمات بیمارستان و فراهم کردن محیطی امن و تخصصی برای کودکان بیمار برجسته شد.
ارسال نظر