با اهدای تندیس هزارمین قاصدک به فعالان عرصه جذب دانشجویان بینالمللی دانشگاه
جشن فصل بینالملل؛ گام سوم 1400 برگزار شد
به بهانه بزرگداشت پیشرفتهای بینالمللی دانشگاه، جشن فصل بینالملل؛ گام سوم 1400 با حضور دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه و در جمع خانواده بزرگ بینالملل برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بینالملل، این مراسم دوشنبه 18 اسفند 99، مقارن با جلسه فصلی معاونت بینالملل با رویکرد پاسداشت فعالیتهای بینالمللی دانشگاه به ویژه جذب بیش از یک هزار دانشجوی بینالملل، رشد چشمگیر دانشجویان تحصیلات تکمیلی و رساندن سهم دانشجویان بینالملل به ۱۰ درصد دانشجویان کل دانشگاه، به صورت حضوری و آنلاین در تالار دارالفنون ستاد مرکزی برگزار شد.
نهال رو به رشد پذیرش دانشجویان بینالمللی دانشگاه نیاز به حمایت و مراقبت دارد
این گردهمایی با نمایش کلیپ کوتاهی از روند افزایش دانشجویان بینالملل دانشگاه آغاز شد و سپس دکتر رامین کردی، معاون بینالملل دانشگاه گفت: در بحث بینالمللی سازی دانشگاه و جذب دانشجویان خارجی به جایی رسیدهایم که باید به افق آینده یا قدم بعدی (What's next)، بیاندیشیم.
وی با اشاره به تجربههای حدود چهار ساله خود به عنوان معاون بینالملل دانشگاه، اظهار داشت: این تجارب حاکی است که بسیاری از کشورهای جهان به طور دقیق میدانند که از بینالمللی شدن چه میخواهند و به عبارتی چرایی بینالمللی سازی برای آنها مشخص است.
وی افزود: این در حالی است که در کشور ما کمتر مجموعهای هدف از ورود به حیطه بینالملل و بینالمللی سازی را میداند و آشنایی کمی نسبت به مفهوم برد برد در این عرصه وجود دارد.
دکتر کردی با نمایش اینفوگراف بینالمللی سازی دانشگاه، گفت: یکپارچهسازی بعد بینالملل در آموزش، پژوهش و خدمات با هدف بهبود و ارتقا آنها، شناسایی فرهنگ ایرانی و اسلامی، تبیین مرجعیت علمی دانشگاه و حرکت در جهت اقتصاد مقاومتی به عنوان تعریف بینالمللی سازی، سرلوحه فعالیتهای دانشگاه علوم پزشکی تهران طی سالهای اخیر قرار گرفته است.
معاون بینالملل دانشگاه تصریح کرد: اگر ما مفهوم بینالمللی سازی را ارتباطات علمی و آکادمیک ببینیم، هیچ دانشگاهی در دنیا نمیتواند رشد و ارتقا پیدا کند مگر این که ارتباطات داشته باشد. به علت محدودیتهایی که ما داریم این شکل تعاملات کمرنگ است بنابراین در معاونت بینالملل تلاش می کنیم به این جریان کمک کرده چرا که نداشتن ارتباطات، کند شدن رشد دانشگاه را به دنبال خواهد داشت.
وی با بیان اینکه حرکت در جهت اقتصاد مقاومتی و شناسایی فرهنگ ایرانی اسلامی نیز جز اهداف پیش رو قرار دارد، گفت: از آنجا که دانشگاه علوم پزشکی تهران مجموعهای دولتی است بحثهای اقتصادی کمترین اهمیت را دارد پس در هدفگذاریها ارتقاء آموزش، پژوهش و خدمات را در کنار تبیین مرجعیت علمی دانشگاه در منطقه مورد توجه قرار دادهایم.
دکتر کردی با بیان اینکه به دنبال تکمیل شبکه بینالملل در گروههای آموزشی، دانشکدهها، مراکز تحقیقاتی و بیمارستانها، امروز حدود 240 پست در دانشگاه و یک خانواده بسیار بزرگ در حیطه مدیریت وجود دارد، گفت: به منظور پیشبرد بهتر برنامههای بینالملل، از تمام فعالان این حوزه میخواهیم معاونت بینالملل را در گام بعدی بینالمللی سازی دانشگاه با ارائه دیدگاهها و نقطه نظرات خود یاری کنند.
وی با تأکید بر اینکه جذب دانشجوی بینالمللی بخشی کوچک از بینالمللی سازی است، گفت: در بینالمللی سازی با هدف ارتقاء، جذب دانشجوی بینالمللی اولویت اول نیست بلکه مباحثی چون مثل شرکت در دورههای فرصت مطالعاتی، کنگرههای بینالمللی و تبادل اساتید و دانشجویان سود بیشتری برای دانشگاه دارند.
ارسال نظر