جلسه استاف میتینگ بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار شد
بیمارستان مرکز طبی کودکان در مسیر توسعه محتوای علمی و گسترش خدمات درمانی
جلسه استاف میتینگ بیمارستان مرکز طبی کودکان با حضور دکتر روح اله شیرزادی رئیس بیمارستان و اعضای هیئت علمی روز یکشنبه 30 دی 1403 برگزار شد. در این جلسه، پیشنهادهایی برای آغاز زودهنگام فعالیت درمانگاهها، بهروزرسانی احکام ریاست بخشها و ارائه برنامه پنجساله برای گسترش بخشها مطرح شد. دکتر شیرزادی همچنین از موفقیتهای بیمارستان در اعتباربخشی آموزشی قدردانی کرد و به توسعه محتوای علمی سایت بیمارستان تأکید کرد. اعضای هیئت علمی نیز به بررسی مسائل جاری بخشها پرداختند و برنامهریزی برای جلسات مورنینگ و فراخوانهای علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز از دیگر مباحث مطرحشده بود.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان مرکز طبی کودکان، جلسه استاف میتینگ بیمارستان مرکز طبی کودکان با حضور دکتر روح اله شیرزادی رئیس بیمارستان و اعضای هیئت علمی روز یکشنبه 30 دی 1403 برگزار شد. این نشست با هدف بررسی عملکرد بیمارستان در حوزههای مختلف، ارائه گزارشهای تخصصی و برنامهریزی برای بهبود فرآیندهای درمانی و پژوهشی برگزار شد.
تأکید بر آغاز زودهنگام فعالیت درمانگاهها
دکتر شیرزادی از اعضای هیئت علمی خواست که در روزهایی که امکان دارد، درمانگاهها را زودتر آغاز کنند. وی پیشنهاد کرد درمانگاهها از ساعت ۸ صبح شروع به کار کنند تا روند تعیین تکلیف بیماران سریعتر انجام شود و خدمات بهتری ارائه شود.
درخواست بهروزرسانی احکام ریاست بخشها
رئیس بیمارستان با اشاره به اینکه احکام ریاست بخشهای بیمارستان از سال ۱۳۹۹ بهروزرسانی نشده است، از اساتید خواست برای انتخاب ریاست بخشها، فرآیند رایگیری داخلی برگزار کنند. وی افزود: «هر بخش میتواند دو یا سه نفر از اعضای خود را برای ریاست پیشنهاد دهد تا این اسامی به کمیته مربوطه ارجاع و حکم نهایی از سوی دانشکده صادر شود.»
تقدیر از عملکرد موفق در اعتباربخشی آموزشی
دکتر شیرزادی از همکاری ارزشمند ریاست بخشها در فرآیند اعتباربخشی آموزشی قدردانی کرد و عملکرد بیمارستان را در این زمینه بسیار مطلوب ارزیابی دانست. وی ابراز امیدواری کرد که بیمارستان برای دو سال آینده نیز تأییدیه اعتباربخشی را دریافت کند.
جمعآوری دادهها برای مراسم گرامیداشت 173-90 دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر شیرزادی از ریاست بخشها خواست فرمهای مربوط به مراسم گرامیداشت 173سال تجربه و 90 سال افتخارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران را تکمیل کنند. این اطلاعات به تهیه اسلایدها و ارائه گزارش بیمارستان در این مراسم کمک خواهد کرد.
برنامهریزی برای گسترش بخشها
وی با اشاره به محدودیت فضای فیزیکی بیمارستان، از گروهها خواست برنامه مدون پنج ساله خود را ارائه دهند. وی بیان کرد: «هر بخش باید نیازهای خود ازجمله نیروی انسانی، تجهیزات و فعالیتهای جدید را مشخص کرده و یک نقشه راه برای توسعه در پنج سال آینده تهیه کند. این برنامهها به صورت اولویتبندی شده بررسی و در جلسات آینده مطرح خواهند شد.»
فراخوانهای علمی و پژوهشی
دکتر اشرفی به اطلاع رساند که دانشگاه علوم پزشکی تهران فراخوانی در زمینه مدیریت فناوری و ارتباط با صنعت منتشر کرده است. این فراخوان که تا تاریخ ۲۰ بهمن ماه فرصت دارد، شامل موضوعاتی مانند سلولهای بنیادی، پزشکی بازساختی، داروهای نوین، فناوریهای هوش مصنوعی، علوم اعصاب، تجهیزات پزشکی، زیستفناوری و علوم شناختی است.
سختگیری در کمیته ملی اخلاق و برنامهریزی برای شفافسازی
وی با اشاره به جلسه اخیر کمیته ملی اخلاق، اعلام کرد که با توجه به سختگیریهای موجود در این کمیته و تأثیر آن بر طولانی شدن روند تصویب طرحها، پیشنهاد شده است که جلسهای با حضور اعضای کمیته اخلاق در مرکز طبی برگزار شود. این جلسه با هدف شفافسازی و پاسخ به سوالات اساتید در بهمنماه برنامهریزی خواهد شد.
پیشنهاد تقویت محتوای علمی سایت بیمارستان
با نزدیک شدن به فعالسازی سایت جدید بیمارستان که قابلیت های فراوانی دارد دکتر اشرفی بر ضرورت توسعه محتوای علمی سایت بیمارستان و همکاری با واحد روابط عمومی تأکید کرد و پیشنهاد داد که از هر بخش بیمارستان، اطلاعاتی درباره حداقل پنج بیماری مهم تهیه و در سایت منتشر شود. وی افزود: «این مطالب باید به گونهای باشد که هم پزشکان و هم بیماران بتوانند از آن استفاده کنند.»
ضرورت برنامهریزی برای جلسات مورنینگ
دکتر اشرفی ضمن بیان اهمیت جلسات مورنینگ، پیشنهاد کرد که این جلسات با رعایت زمانبندی و برنامهریزی قبلی، علاوه بر معرفی بیماران، به بستری برای آموزش دستیاران تخصصی و فوقتخصصی تبدیل شود.
بهبود فرآیندهای درمانی و ثبت اطلاعات
دکتر مجنون بر لزوم ثبت دقیق دستور ترخیص بیماران همراه با مهر و امضای پزشکان برای جلوگیری از مشکلات قانونی تأکید کردند. همچنین، تکمیل فرمهای رضایت آگاهانه برای اقدامات درمانی و جراحی با نظارت پزشکان و دستیاران و ثبت پروندههای الکترونیک درمانگاه با همکاری دستیاران و فلوها مورد توجه قرار گرفت. ایشان از معاونان آموزشی بخشها خواستند تا کیفیت پروندههای پزشکی را بررسی کنند و در بهبود روند مستندسازی مشارکت داشته باشند.
نظارت بر استانداردهای بیمارستانی
ایشان بر رعایت زمان ویزیت بیماران الکتیو و انجام مشاورههای اورژانس تأکید داشتند. همچنین، ثبت دقیق دستورات مهار فیزیکی و شیمیایی بیماران در پروندهها و رعایت بهداشت دست بهویژه قبل و بعد از تماس با بیماران و تجهیزات، از موارد مهمی بود که برای کاهش عفونتها مورد تأکید قرار گرفت.
ارتباط حرفهای با بیماران
معاون درمان بیمارستان خواستار معرفی پزشکان و دستیاران به بیماران و خانوادههایشان و توضیح نقش آنان شد. همچنین، اختصاص زمان مشخص برای پاسخگویی به سوالات خانوادهها در بخشهای مختلف بیمارستان و نظارت بر پوشش حرفهای کادر درمان و الصاق کارت شناسایی از دیگر نکاتی بود که مورد تأکید قرار گرفت.
در پایان، دکتر مجنون بر اهمیت رعایت این نکات برای ارتقای کیفیت خدمات درمانی و آموزشی بیمارستان تأکید کرده و از اساتید خواست که در اجرای بهتر این موارد همکاری داشته باشند.
پیشنهادات و طرح مسائل جاری بخشها
سپس هر یک از اعضای هیئت علمی مسائل و طرح های خود را برای بررسی ارائه دادند و همکاران سایر بخش ها را در جریان خدمات بخش قرار دادند.
ارسال نظر