جلسه فصلی معاونان بینالملل دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر بدو: در حوزه آموزش و پژوهش سه رسالت اصلی از سوی معاونت آموزشی وزارتخانه برعهده مرکز طبی کودکان گذاشته شده است
جلسه فصلی معاونان بینالملل دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان، دکتر آرمان زرگران مدیر توسعه امور بینالملل دانشگاه، دکتر بهداد قریب معاون امور بین الملل بیمارستان به میزبانی مرکز طبی کودکان در راستای آموزش، جذب و ارتقاء زیرساختها در حوزه بینالملل برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان مرکز طبی کودکان، جلسه فصلی معاونان بینالملل دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان، دکتر آرمان زرگران مدیر توسعه امور بینالملل دانشگاه، دکتر بهداد قریب معاون امور بین الملل بیمارستان سه شنبه 29 خرداد 1403 به میزبانی مرکز طبی کودکان در سالن دکتر قریب برگزار شد.
دکتر بدو با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران مهمترین دانشگاه در حوزه آموزش و پژوهش است افزود: سه رسالت اصلی از سوی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شامل بایگانیهای مرتبط با طب کودکان، مرجعیت علمی مرکز طبی کودکان و اجرا و توسعه توریست درمانی و فعالیتهای فرامرزی آکادمیک کودکان بر عهده بیمارستان مرکز طبی کودکان به عنوان قطب جامع علمی طب کودکان گذاشته شده است.
وی خاطر نشان کرد در همه مقاطع از کشورهایی مانند یمن، افغانستان، پاکستان، سومالی و سوریه فراگیرانی در رشتههای مختلف در این مرکز دوره دیدهاند که برای آنها کارگاهها و آموزشهای مختلف از جمله سه دوره مدرسه تابستانی در مرکز طبی کودکان برگزار شده است.
دکتر احسان آقایی مقدم معاون بینالملل گروه کودکان در خصوص ارتقاء دانش و ارتباط دانشگاه، دانشکده، گروه و بیمارستانها در زمینه بینالملل مطالبی ارائه داد.
دکتر علی اکبر زینالو مدیر گروه کودکان در رابطه با افزایش دانشجویان بینالملل با تاکید بر لزوم ارتقا زیرساختهای آموزش بین الملل افزود: باید فضاهای آموزشی و تحقیقاتی در راستای پذیرش بیشتر دانشجویان برونمرزی افزایش یافته و از تولیدات علمی به زبان انگلیسی حمایت شود.
دکتر زرگران با بیان اینکه جذب و پذیرش دانشجویان و پژوهشهای مشترک بینالمللی دو جنبه مهم حوزه بین الملل دانشگاه است ادامه داد: آموزشهای مشترک در قالب همایشها، دوره ها، اقدامات درمانی در زمینههایی مانند جراحی صرع و قلب با کشورهای دیگر مانند عراق ارتباط موثری دارد که منجر به ارائه خدمات در حوزه گردشگری سلامت شده است. همچنین آماری از فراگیران مشغول به تحصیل و فارغ التحصیل پذیرفته شده ارائه داد.
دکتر قریب تاریخچهای از پذیرش دانشجویان بینالملل و خدمات بیمارستان مرکز طبی کودکان را بیان کرد و افزود: دانشگاه علوم پزشکی تهران دارای رتبه اول در زمینه تحقیق و پژوهش و مرکز طبی کودکان در این زمینه رتبه دوم را دارد.
در پایان جلسه از تعدادی اساتید بیمارستان مرکز طبی کودکان با اهدای لوح قدردانی شد.
ارسال به دوستان