• تاریخ انتشار : 1403/05/30 - 12:05

ارائه راهکارهای جدید برای بهبود خدمات درمانی در بیمارستان مرکز طبی کودکان

جلسه کمیته اخلاق بالینی بیمارستان مرکز طبی کودکان با حضور مسئولان و اعضای کمیته برگزار شد. در این جلسه، عملکرد واحد مددکاری در ارائه خدمات حمایتی به بیماران نیازمند، از جمله تأمین دارو، اهدای تجهیزات پزشکی، و هماهنگی با سازمان‌های حمایتی بررسی شد. همچنین، دستورالعمل‌های جدید وزارت بهداشت درباره حفظ حریم خصوصی بیماران مورد بحث قرار گرفت.

جلسه کمیته اخلاق بالینی بیمارستان مرکز طبی کودکان

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، جلسه کمیته اخلاق بالینی بیمارستان مرکز طبی کودکان شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ در سالن مهارت‌های بالینی این مرکز برگزار شد. در این جلسه، مشاور رئیس، معاون آموزشی، معاون پژوهشی، اعضای هیئت علمی، مدیر بیمارستان و سایر اعضای کمیته حضور داشتند.

معصومه طیبی، مسئول واحد مددکاری بیمارستان، گزارشی جامع از عملکرد این واحد در زمینه استانداردهای اعتباربخشی حقوق گیرندگان خدمت ارائه داد.

این گزارش شامل بررسی روش‌های پذیرش بیماران نیازمند به خدمات مددکاری، هماهنگی با کمیته امداد برای جلوگیری از تأخیر در روند درمان، و کمک به تهیه داروهای ضروری برای بیماران پس از ترخیص بود. همچنین، خدمات رفاهی و حمایتی از جمله اهدای شیرخشک، پوشک، البسه، اسباب‌بازی و بسته‌های مواد غذایی به بیماران سخت درمان ارائه شده است. علاوه بر این، انجام آزمایشات اورژانسی ژنتیک و اهدای تجهیزات پزشکی پرتابل مانند ونتیلاتور، اکسیژن‌ساز و ساکشن برای بیماران با شرایط خاص از دیگر اقدامات این واحد بود. هماهنگی با سازمان بهزیستی جهت تحویل نوزادان رها شده و پیگیری وضعیت درمانی آن‌ها نیز در این گزارش مطرح شد.

در ادامه جلسه، دستورالعمل ابلاغی وزارت بهداشت در خصوص حفظ حریم خصوصی بیماران در انتخاب و استفاده از البسه، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

• گروه خبری : اخبار بیمارستان,ریاست,مدیریت,بخش های بیمارستان