• تاریخ انتشار : 1402/08/16 - 10:20

ارائه خدمتی نوین در تصویربرداری مرکز طبی کودکان

راه‌اندازی neuro advance imaging کودکان در واحد تصویربرداری بیمارستان مرکز طبی کودکان

تصویربرداری تکمیلی برای کودکان بیمار به ویژه موارد صرع مقاوم به درمان و تومورهای مغزی قبل از جراحی توسط تیم کارشناسی مجرب در واحد تصویربرداری مرکز طبی کودکان راه‌اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، دکتر فاطمه زمانی رئیس بخش رادیولوژی مرکز طبی کودکان از ارائه خدمات جدید در بخش رادیولوژی خبر داد. در ادامه با خدمات جدید رادیولوژی مرکز آشنا خواهید شد.

با توجه به درخواست گروههای نورولوژی و نوروسرجری بیمارستان مرکز طبی کودکان، سایر مراکز دانشگاه علوم پزشکی تهران و برخی مراکز خصوصی،neuro advance imaging   برای کودکان در مرکز طبی کودکان راه‌اندازی شد.

neuro advance imaging نوعی تصویربرداری تکمیلی برای بیماران به ویژه موارد صرع مقاوم به درمان و تومورهای مغزی قبل از جراحی است. این پروسیجرها شامل FMRI(motor و languageDTI،SEIZURE MAPPING ، VBM، TUMOR MAPPING  هستند.

آنالیز، تجزیه و تحلیل داده‌ها در این نوع تصویربرداری‌ها توسط تیم مجرب مرکز انجام می‌شود. پروسیجرهای فوق در آلزایمر، morement olisorder و حتی در learning olisorder  کاربرد بالینی دارد.