لیست اخبار صفحه :2
پیوند کبد مرکز طبی کودکان: از شیرخوار ۶ کیلوگرمی تا پیوند مجدد و پیوند از دهنده زنده

داستان پیوند کبد مرکز طبی کودکان از ۱۲ خرداد ۱۴۰۲ با هدیه شروع شد. دختری که بیماری ویلسون طعم زندگی را به کامش تلخ کرده بود. اما هدیه نمی‌دانست که آغازگر داستانی است که پایانش شیرین است.

ارزیابی عملکرد و آینده‌نگری در جلسه هیئت مدیره بنیاد CF ایران در مرکز طبی کودکان
جلسه هیئت مدیره بنیاد سی اف ایران همزمان با روز جهانی بیماری سی اف

جلسه هیئت مدیره بنیاد سی‌اف ایران به مناسبت روز جهانی سی‌اف در مرکز طبی کودکان برگزار شد. دکتر محمدرضا مدرسی گزارشی از پیشرفت‌ها در ارتقای سلامت بیماران ارائه کرد. همچنین، موضوعات مالی، طراحی اپلیکیشن و پرونده الکترونیک بیماران و انتخابات هیئت مدیره جدید مورد بحث قرار گرفت.

پنجمین جلسه کمیته منابع انسانی بیمارستان مرکز طبی کودکان

کمیته منابع انسانی به منظور بررسی و اتخاذ تصمیم در خصوص درخواست‌های کارکنان بیمارستان با حضور اعضای کمیته در دفتر بهبود کیفیت برگزار و همچنین، دستورالعمل انتخاب کارمند نمونه نیز مورد تحلیل قرار گرفت تا بهبود کیفیت و رضایت کارکنان تضمین شود.

برنامه‌ریزی جامع برای سی و ششمین همایش بین‌المللی بیماری‌های کودکان و بیست و دومین همایش پرستاری کودکان

برای برگزاری سی و ششمین همایش بین‌المللی بیماری‌های کودکان و بیست و دومین همایش پرستاری کودکان، دکتر رضا شروین بدو، دکتر محمودرضا اشرفی و دکتر محمدتقی مجنون به همراه تیم اجرایی از سالن‌های منتخب بازدید کردند. در این بازدید، نظرات و پیشنهادات در مورد برنامه‌های علمی و امکانات رفاهی بررسی شد تا کیفیت همایش‌ها ارتقاء یابد.

برگزاری جلسه آموزشی برای بهبود سیستم اطلاعاتی و پرونده‌های بیماران در بیمارستان مرکز طبی کودکان

جلسه‌‌ی آموزشی گروه منشی‌ها به منظور بررسی الکترونیکی شدن بازبینی پرونده‌های بیماران و ارائه راهکارهایی برای کاهش نواقص و رفع کسورات بیمه‌ای و آموزش سیستم اطلاعاتی بیمارستان برگزار شد.

گرامیداشت زادروز محمدبن زکریای رازی و روز داروساز در مرکز طبی کودکان

همزمان با روز داروساز، رئیس و مدیر بیمارستان با داروسازان و کارکنان داروخانه‌های بیمارستان مرکز طبی کودکان دیدار کردند. در این دیدار، اهمیت نقش داروسازان در بهبود سلامت بیماران مورد تأکید قرار گرفت و از زحمات آن‌ها قدردانی شد.