نمایشگاهی با رنگ تنوع، نشاط و تخفیف کتاب کودک و نوجوان در مرکز طبی کودکان
به مناسبت هفته ادبیات کودک و نوجوان

نمایشگاهی با رنگ تنوع، نشاط و تخفیف کتاب کودک و نوجوان در مرکز طبی کودکان

با توجه به اهمیت کتاب و کتاب‌خوانی و اثرات بی‌نظیر مطالعه در زندگی فردی و اجتماعی کودکان و نوجوانان، نمایشگاه کتاب در کلینیک تخصصی و فوق‌تخصصی بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار شده است.

همنوایی شیرخوارگان حسینی و مادران با طفل شهید کربلا در بیمارستان مرکز طبی کودکان
همزمان با اولین جمعه ماه محرم در سراسر ایران و جهان

آیین بزرگداشت مقام حضرت علی اصغر(ع) برای نهمین سال متوالی، ششم محرم با برپایی هیئت عزاداری و حضور شیرخوارگان حسینی و مادران آنها در بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار شد. در این مراسم پرچم و سربند مزین به نام ائمه اطهار به کودکان بستری در بخش اهدا و مراسم عزاداری در حسینیه بیمارستان برگزار شد.

توسعه خدمات مراقبت از مادر و جنین در مرکز جامع سلامت جنین بیمارستان مرکز طبی کودکان
اطلاعیه

در راستای حمایت از اجرای طرح جوانی جمعیت خدمات مرکز جامع سلامت جنین بیمارستان مرکز طبی کودکان با ارائه سونوگرافی استاندارد تخصصی، جنرال، بارداری و بیماریهای زنان و زایمان توسط اساتید هیات علمی متخصص زنان و زایمان و فوق تخصص پریناتالوژی اجرا شد.