• تاریخ انتشار : 1402/08/19 - 17:59

نشست خبری سی و پنجمین کنگره بیماری های کودکان و بیست و یکمین همایش ملی پرستاری کودکان برگزار شد

سی و پنجمین کنگره بیماری های کودکان و و بیست و یکمین همایش ملی پرستاری کودکان 25 تا 28 آبان ماه 1402 در سالن همایش های مرکز طبی کودکان برگزار خواهد شد. نشست خبری این همایش با اصحاب رسانه در سالن مهارت‌های بالینی مرکز طبی کودکان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان مرکز طبی کودکان، این نشست روز چهارشنبه 17 آبان 1402 با حضور خبرگزاری صدا و سیما و خبرنگاران از واحدهای خبری مختلف برگزار شد.

دکتر علی اکبر زینالو رئیس کنگره بیماری های کودکان گفت: طبــق‌ روال هــر ســال در دانشگـــــاه علوم پزشکی‌ تهران به‌ عنوان قـدیمی‌ تـرین‌ مرکـز آموزشـی‌ طـب‌ کودکـان در میـان دانشگاه های‌ کشور افتخار دارد میزبان متخصصین‌ و فوق تخصص‌ های‌ بیماریهای‌ کودکان، گرایش‌ های‌ مختلف‌ جراحی‌ های‌ کودکان پزشکان عمومی‌، رشته‌ های‌ تخصصـی‌ و فـوق تخصصـی‌ مرتبط‌ با اطفال، رادیولوژی‌ کودکان، پزشکی‌ اجتماعی‌ و محققین‌ رشـته‌ هـای‌ مختلـف‌ علـوم پایـه‌ (ژنتیک‌، بیوشیمی‌، سلول های‌ بنیادی‌، ایمونولوژی‌ و...) موضوع و زیرساخت‌ جوانی‌ جمعیت‌ و سـایر رشته‌ های‌ مرتبط‌ با کودک سالم‌ و بیمار باشد. همایش در دو بخش‌ پزشکی‌ و پرستاری‌ برگزار می‌شود تا همکاران گروه پرستاری‌ نیز فرصت‌ بازآموزی‌ دانش‌ در زمینه‌ طب‌ کودکـان و فرصـت‌ تبـادل تجربیـات علمـی‌ بـا یکـدیگر و بـا همکاران پزشک‌ را داشته‌ باشند. در راستای ایفای نقـش‌ کلیـدی‌ محققـین‌ جـوان و دانشجویان گروه های‌ پزشکی‌ در ارتقاء علمی‌ کشور، بخشی‌ با عنوان همایش‌ محققین‌ جـوان طـب‌ کودکان با همکاری‌ کـانون اسـتعدادهای‌ درخشـان و مرکـز پژوهشـهای‌ دانشـجوئی‌ دانشـگاه علـوم پزشکی‌ تهران به‌ این‌ همایش‌ افزوده شده که هدف جلـب‌ مشـارکت‌ دانشـجویان و دستیاران به‌ حیطه‌ تحقیقات در طب‌ کودکان است‌. ارائه‌ تجربیات و نظریات تخصصی‌ صاحبان فراینـد سـلامت‌ کودکـان و نقـش‌ هـوش مصـنوعی‌ و تکنولوژی‌ سلول درمانی‌ در پزشکی‌ کودکان از دیگر موارد مورد بحث در این همایش است.

دکتر محمودرضا اشرفی، دبیر علمی کنگره بیماری های کودکان گفت: همایش بمـدت ٤ روز از ٢٥ آبانمـاه ١٤٠٢ برگزار خواهد شد. پانل‌های‌ همزمان جهت‌ ارائه‌ دانش‌های‌ نوین‌ در محورهـای‌ مختلف‌ بالینی‌، پاراکلینیکی‌ و علوم پایه‌ در بیماری‌های‌ کودکـان در طـی‌ روزهـای‌ همـایش‌ برگـزار خواهد شد.

همایش‌ امسال به‌ صورت ٤٤ پانل‌ ٧٥ دقیقه‌ ای‌، ٣ Teaching Course در رشته‌ های‌ پاراکلینیک‌ کودکان، ٣٧ مقاله‌ انتخابی‌، ارائه‌ پوستر، ٢ جلسه‌ ارائه‌ مقـالات محققـین‌ جـوان و یـک‌ کارگـاه احیـاء کودکان بطور همزمان در ٤ سالن‌ برگزار می‌شود. بیماری‌های‌ قابل‌ درمان و روشهای‌ نوین‌ تشخیصی‌ و درمانی‌ طب‌ کودکان موضوع اصلی‌ و محوری‌ همایش‌ امسال است‌. بـیش‌ از ٢٩٠ نفر از اعضای‌ هیئت‌ علمی‌ کودکان و سایر رشته‌های‌ مرتبط‌ با کودکان دانشگاههای‌ علوم پزشکی‌ سراسر کشور در پانل‌ها سخنرانی خواهند داشت.

دکتر محمدتقی مجنون مسئول دبیرخانه دائمی کنگره از تمامی پزشکان و پرستاران که نیاز به امتیاز بازآموزی ندارند دعوت کرد بدون ثبت نام در این همایش شرکت کنند و حضورشان را مقدم شمرد. همچنین از شرکت‌های حامی برنامه برای همکاری در برگزاری همایش قدردانی کرد.

دکتر اکرم السادات حسینی دبیر علمی همایش ملی پرستاری هدف از برگزاری همایش را رشد اخلاقی و قانونی پرستاران، آشنایی با تحولات در تکنولوژی در امر مراقبت از کودکان و نوزادان و کاربرد هوش مصنوعی بیان کرد. محورهای همایش شامل ایمنی بیمار، مدیریت درد و زخم، قوانین و مقررات پرستاری، نقش هوش مصنوعی در پرستاری است که بر این اساس مقالات از سراسر کشور دریافت شد.

ماهرخ گلدوست دبیر اجرایی همایش ملی پرستاری گفت: 108 مقاله از سراسر کشور دریافت شد که 13 مقاله برای سخنرانی، 40 مقاله بصورت پوستر و 15 مقاله بصورت پانل فعال پرسش و پاسخ اجرا خواهد شد. و همچنین به دلیل حمایت از محیط زیست مقالات از طریق سایت سبز دریافت شد. دانشگاه‌های مازندران، لرستان، گیلان، ایران، توانبخشی، علوم پزشکی تهران و سایر شهرها در برگزاری همایش همکاری دارند.

سپس پرسش و پاسخ در خصوص جزئیات برنامه‌های کنگره بیماری‌های کودکان و روش‌های درمانی نوین بین خبرنگاران و تیم علمی و اجرایی کنگره انجام شد.