• تاریخ انتشار : 1402/12/16 - 08:04
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 152
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

موفقیت مرکز طبی کودکان در جراحی نیمه روبوتیک توسط دپارتمان ارولوژی کودکان

در حیطه جراحی‌های لاپاروسکوپیک ریکنستراکتیو عملهای انتی رفلاکس و اپندیکو وزیکوستومی به صورت نیمه روبوتیک توسط دپارتمان ارولوژی کودکان برای اولین بار در بیمارستان مرکز طبی کودکان با موفقیت انجام شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان مرکز طبی کودکان، سالهاست که استفاده از ابزارهای درون بین لاپاروسکوپی باعث پیشرفت شگرفی در جراحی‌های مختلف شده است. این روش جای زخم و اسکار بسیار کمی بر بدن ایجاد می‌کند و علیرغم نیاز به مهارت بسیار بیشتر جراح و لزوم گذراندن دوره‌های متمرکز، جراحی را تبدیل به فرآیندی کم تهاجمی‌ کرده که اسکار کمتری بر بدن میگذارد، درد پس از جراحی بیمار کم می شود و زمان بستری و نقاهت کمتری را طی می‌کند.

یکی از محدودیت‌های لاپاروسکوپی معمول ابزارهای مستقیم و فاقد مفصل هستند. با فراهم شدن ابزارهای دارای مفصل دشواری کار باعث حرکت جامعه جهانی به سمت استفاده از روبوت‌های جراحی با تکنولوژی بالا شده است که خوشبختانه این مسیر در دانشگاه تهران با قوت آغاز شده است.

اخیرا ابزارهای مفصل‌دار لاپاروسکوپی به عنوان تکنولوژی حد واسط روبوت‌های جراحی و لاپاروسکوپی معمول در دسترس قرار گرفته است. این نوع ابزار کار دقیق‌تر در فضای کوچکتر احشاء کودکان را تسهیل می‌کند. با این وجود استفاده از این ابزار احتیاج به مهارت و زمان اضافه‌ای بر لاپاروسکوپی معمول برای کسب مهارت دارد.

بخش ارولوژی مرکز طبی کودکان به همت دکتر سید محمد قهستانی هیات علمی گروه ارولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران و فلوشیپ ارولوژی کودکان و جراحی های کم تهاجمی و دکتر حمید ارشدی رئیس بخش ارولوژی کودکان کوشیده است در این مسیر پیشگام باشد و در حیطه جراحی‌های لاپاروسکوپیک ریکنستراکتیو عملهای انتی رفلاکس و اپندیکو وزیکوستومی را اولین بار به صورت نیمه روبوتیک با موفقیت انجام دهد. همچنین از همراهی بخش‌ها و دانشگاه‌های دیگر کشور استقبال می‌کند.

  • گروه خبری : اخبار بیمارستان
  • کد خبر : 261133
هما پارساکیا
تهیه کننده:

هما پارساکیا

تصاویر