• تاریخ انتشار : 1403/02/30 - 20:10

در حمایت از خانواده و طرح جوانی جمعیت

از جوان‌ترین همکاران مرکز طبی کودکان دارای فرزند چهارم و بیشتر تجلیل شد

در آخرین روز هفته ملی جمعیت از تعدادی همکاران دارای فرزند چهارم و بیشتر در راستای ترویج فرهنگ فرزندآوری و تحکیم بنیان خانواده که از سیاستهای جمعیتی کشور اعلام حمایت کردند با حضور مدیر بیمارستان تجلیل بعمل آمد.

از جوان‌ترین همکاران مرکز طبی کودکان دارای فرزند چهارم و بیشتر تجلیل شد

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان مرکز طبی کودکان، شناسایی، تجلیل و تقدیر از خانواده‌هایی که دارای چهار فرزند و بیشتر هستند، یکی از روش‌های تبلیغی جدید با هدف تکریم خانواده‌ها و ترویج فرهنگ فرزندآوری است.

به همین منظور یکشنبه 30 اردیبهشت 1403 در آخرین روز هفته ملی جمعیت از جوان‌ترین همکاران دارای فرزند چهارم و بیشتر در راستای ترویج فرهنگ فرزندآوری و تحکیم بنیان خانواده که از سیاستهای جمعیتی کشور اعلام حمایت کردند با حضور دکتر هادی مخترع مدیر بیمارستان با اهداء هدیه تجلیل بعمل آمد.

دکتر مخترع به تشریح وضعیت جمعیت کشور و افزایش احتمالی تعداد سالمندان در سال‌های آینده پرداخت و برلزوم بازنگری در اهمیت امر ازدواج و تشویق زوج های جوان به فرزند آوری برای صیانت از سلامت جامعه در آینده تاکید کرد.