• تاریخ انتشار : 1400/12/04 - 11:41

افتتاحیه بخش بین‌الملل سی و سومین کنگره بین‌المللی کودکان در مرکز طبی کودکان-قطب علمی طب کوکان

اولین روز از برگزاری بخش بین‌الملل کنگره بین‌المللی کودکان با استقبال فراوان روبرو شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، سه‌شنبه 3 اسفند 1400 مراسم افتتاحیه کنگره با تلاوت آیات کلام الله مجید و پخش سرود ملی آغاز شد. در ابتدای مراسم پیام دکتر قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران برای گسترش روابط بین‌الملل و تاکید بر رویدادهای بین‌المللی مانند این کنگره پخش شد در ادامه پیام رؤسای کنگره، سرفصل برنامه‌ها و معرفی بخش بین‌الملل دانشگاه به ترتیب انجام شد. کنگره در دو سالن مجزا بصورت دو برنامه متوالی توسط اساتید بنام بین‌المللی داخل و خارج از ایران چون کانادا، امریکا و ایران ارائه شد و مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت. مباحث بصورت گروههای زیر توسط اساتید نامبرده ارائه شد.
مدیریت نارسایی کبد در کودکان بدحال توسط پروفسور عایشه آکجان آریکان، دکتر امیر نوایی، دکتر دالیا بشیر و دکتر منپریت کرویرک
تازه‌های فشار خون اطفال توسط دکتر الهه ملکان راد، دکتر نکیسا هومن، دکتر فرهناک اسدی و دکتر ابوالحسن سیدزاده
تازه‌های نوزادان توسط دکتر جوزف تینگ، دکتر یاسر السید و دکتر خورشید محمد
پیوند قلب در کودکان توسط دکتر جان میگوئل‌گیل‌جارنا، دکتر نوریا گیل‌ویلانوا و دکتر ماریا جوزه سانتیاگو
در پایان کنگره پرسش و پاسخ از طرف شرکت‌کنندگان مطرح شد.
ادامه برنامه‌ در روزهای آتی با همین ترتیب خواهد بود و روز دوم به برنامه مشترک دانشگاه سلیمانیه عراق و دانشگاه علوم پزشکی تهران اختصاص خواهد داشت.

• کد خبر : 208944