• تاریخ انتشار : 1402/08/18 - 23:54

انتصاب فرشید رادفر به سمت سرپرست معاون مدیریت بیمارستان مرکز طبی کودکان

انتصاب فرشید رادفر به سمت سرپرست معاون مدیریت بیمارستان مرکز طبی کودکان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، دکتر هادی مخترع، مدیر بیمارستان در حکمی فرشید رادفر را به سمت سرپرست معاون مدیریت بیمارستان مرکز طبی کودکان منصوب کرد. متن ابلاغ به شرح زیر است.

جناب آقای فرشید رادفر

با سلام و احترام

با عنایت به ابلاغ شماره 9791/51/11/1402 مورخ 6/8/1402 معاون محترم توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه و نظر به توانایی ها، تعهد، تجارب و شایستگی های جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان "سرپرست معاونت مدیریت بیمارستان مرکز طبی" منصوب می گردید. امید است تا با اتکال به خداوند متعال، رعایت جوانب شرعی و قانونی و با بهره مندی از دانش و توانمندی های برجسته خود، در انجام وظایف محوله موفق و موید باشید.

توفیقات روزافزون شما را از درگاه ایزد منان خواهانم.

دکتر هادی مخترع
سرپرست مدیریت بیمارستان مرکز طبی کودکان