• تاریخ انتشار : 1401/02/19 - 13:18

برپایی ایستگاه سنجش فشار خون و قند خون در بیمارستان مرکز طبی کودکان به مناسبت هفته سلامت

به مناسبت هفته سلامت ایستگاه سنجش فشار خون و قند خون رایگان برای مراجعین به بیمارستان مرکز طبی کودکان برپا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، یکشنبه 18 اردیبهشت 1401 در دومین روز از  هفته سلامت ایستگاه سنجش فشار خون رایگان در سالن درمانگاه برای مراجعین به بیمارستان برپا شد.
محمدزاده سوپروایزر آموزشی سلامت گفت: شناسایی و تشخیص زودرس علائم خطر بیماری دیابت می‌تواند در پیشگیری آن موثر باشد به همین منظور در این پایگاه تست قند خون از مراجعین گرفته می‌شود.
همچنین فشارخون بالا، خطر مهم مرگ و ناتوانی در دنیا به شمار می رود و یکی از موانع مهم در کنترل مؤثر آن، بی اطلاعی عموم از بالا بودن میزان فشارخون خود است، در حالی که اقدام های ساده ای برای ادغام ارزیابی معمول فشارخون در ارائه خدمات بهداشتی درمانی تمام جوامع وجود دارد که می تواند در شناسایی و درمان این بیماری نقش مهمی داشته باشد.
وی هدف از این اقدام را کمک به سلامت افراد جامعه و پیشگیری از شیوع فشار و قند خون بالا در جامعه بیان کرد.