• تاریخ انتشار : 1401/06/22 - 12:42

برگزاری جلسه هم‌اندیشی راه‌اندازی آزمایشگاه HLAمرکز طبی کودکان-قطب علمی طب کودکان

جلسه هم‌اندیشی جهت راه‌اندازی آزمایشگاه HLA مرکز طبی کودکان با حضور رئیس بیمارستان برگزار شد.

برگزاری جلسه هم‌اندیشی راه‌اندازی آزمایشگاه  HLAمرکز طبی کودکان-قطب علمی طب کودکان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، 21 شهریور 1401 جلسه هم‌اندیشی جهت راه‌اندازی آزمایشگاه HLA با حضور دکتر بدو رئیس بیمارستان، دکتر محسنی مشاور رئیس، دکتر مجنون معاون درمان، دکتر حمیدیه رئیس بخش پیوند سلول های بنیادی خونساز کودکان، دکتر ستوده رئیس و دکتر آشتیانی و دکتر واسعی اعضای هیئت علمی آزمایشگاه،  دکتر فرجی فرد هیئت علمی مرکز تحقیقات سلول و ژن درمانی کودکان و آقای رمضانی امور اداری پژوهشکده ژن، سلول بافت در دفتر ریاست بیمارستان برگزار شد.
در این جلسه در خصوص ضرورت انجام آزمایش HLA، کمک به کاهش هزینه های بیماران، استفاده از بسته های حمایتی و کاهش زمان انتظار بیماران بحث و تبادل نظر شد.
در پایان مقرر شد در خصوص نیازمندی های راه‌اندازی آزمایشگاه  HLA شامل تجهیزات و نیروی انسانی با دانشگاه مکاتبه شود.